Η Sarah Jessica Parker πόσταρε δική της φωτογραφία από το 1974

By Evelina Kyrasta May 25, 2018
Thumbnail

Η Sarah Jessica Parker είναι 53 ετών και αυτήν τη στιγμή δε σου κάνουμε κάποιο αστείο. Μπορεί εσύ στο μυαλό σου να την έχεις ακόμη ως την Carrie Bradshaw που αναζητά τον τέλειο σύντροφο ή συναντά εντελώς τυχαία στους δρόμους της Νέας Υόρκης τον Mr.Big μέσα στη λιμουζίνα του αλλά αυτό το κορίτσι βαδίζει προς τα 55 με ψηλά το κεφάλι.

Σήμερα, η SJP έκανε το #tb το τίμιο το σωστό και μας έδειξε μία φωτογραφία από το 1974. Μικρή ακόμα σε ηλικία και στόχος της ήταν να γίνει ηθοποιός. Όπως αποκάλυψε κάτω από αυτό το instagram post, η πόζα αυτή τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της πρώτης της ταινίας The Little Match Girl.

Τώρα φταίμε εμείς να πούμε πως τα χαρακτηριστικά της έχουν μείνει σχεδόν ίδια; Δε φταίμε!

[[{"fid":"22767","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":713,"width":767,"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Το εντοπίσαμε στο queen.gr

On Instagram @kyrastev