Η Sarah Jessica Parker βρίσκει ακόμη sexy τον Mr.Big και του το λέει

By Evelina Kyrasta Jul 24, 2018
Thumbnail

Carrie & Big: Μια ιστορία που μας κράτησε καθηλωμένους στις οθόνες χρόνια επί χρόνων και μια αγάπη από αυτές του αμερικανικού ονείρου που αν δεν είχε happy end θα σκάγαμε.

Ο Chris Noth και η Sarah Jessica Parker φαίνεται πως έχουν διατηρήσει καλές σχέσεις μεταξύ τους και πως υπάρχει αγάπη και αμοιβαία συμπάθεια.

Έτσι, σε μια φωτογραφία που ανέβασε ο Noth στο Instagram που δείχνει τα δυνατά του μπράτσα σαν άλλος Ποπάυ, η Sarah Jessica Parker δεν έχασε την ευκαιρία να σχολιάσει και αυτή η στιχομυθία να γίνει viral στους απανταχού θαυμαστές του Sex&The City.

 

A post shared by Chris Noth (@chrisnothofficial) on

Εκείνος έγραψε στη λεζάντα: «Climbing the mountain of time and gravity». Η SJP του έκανε το πολύ κολακευτικό σχόλιο: «still looking good!!!!». Μάλιστα, της απάντησε με ένα emoji που κλείνει το μάτι και στέλνει ένα φιλί.

[[{"fid":"25352","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":516,"width":827,"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

 

On Instagram @kyrastev