Η σεφ των Clooney αποκάλυψε τι τρώνε τα δίδυμα και οι γονείς τους

By Evelina Kyrasta Sep 29, 2018
Thumbnail

Το ζεύγος Clooney δεν θα μπορούσε να μην έχει την προσωπική του σεφ μιας και από ότι έχει δηλώσει ο George, τόσο ο ίδιος όσο και η Amal είναι οι απόλυτοι loosers της μαγειρικής.

Το όνομα αυτής Vivianna Frizzi, είναι 33 ετών και κατάγεται από το Κόμο της Ιταλίας. Είναι γνωστή άλλωστε η αγάπη του λαμπερού ζευγαριού και για τη χώρα αλλά και για την κουζίνα της.

Η Vivianna Frizzi δήλωσε στο περιοδικό People πως τα δίδυμα έχουν πολύ πλάκα, μιας και έχουν πάρει τα γευστικά πατήματα των γονιών τους.

«Τα δίδυμα έχουν πολύ γέλιο όταν τρώνε» δήλωσε η Frizzi. «Όταν τους αρέσει ένα φαγητό, βάζουν τα μικρά δαχτυλάκια τους στο πιάτο, λερώνονται, πιάνουν τα μάγουλά τους, χαμογελούν και λένε ‘μμμ’».

Το μενού τους περιλαμβάνει σολομό, ριζότο ντομάτας, πίτσα μαργαρίτα και ρικότα με βατόμουρα. Επίσης, πολύ τιμητικά λόγια έχουν βγει από το στόμα του Clooney ο οποίος τη χαρακτήρισε «ένα αξιοθαύμαστο άτομο τόσο εντός όσο και εκτός κουζίνας». Όσο για το μενού των ενηλίκων του σπιτιού, περιλαμβάνει μία φορά την εβδομάδα πίτσα για τον. Το αγαπημένο τους πιάτο, σύμφωνα με την ίδια, είναι η πίτσα μαργαρίτα και σαλάτα αλλά το ρεπερτόριό της περιλαμβάνει επίσης λιβανέζικα και ινδικά πιάτα, σούσι και πολλά ιταλικά φαγητά.

On Instagram @kyrastev