Η Sofía Vergara αποκαλύπτει ένα πολύτιμο μυστικό επιτυχίας

By Evelina Kyrasta Sep 15, 2018
Thumbnail

Είναι sexy, επιτυχημένη και έχει δίπλα της έναν πολύ γοητευτικό και cool άντρα. Η Sofía Vergara ίσως μοιάζει να ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που λόγω εμφάνισης τα είχαν όλα εύκολα, μα η ιστορία της δείχνει πως αλλού είναι η αλήθεια.

Η ηθοποιός αποκάλυψε το μυστικό της αυτοπεποίθησής της στο περιοδικό «Health» και δίνει χρήσιμες συμβουλές σε όλους μας που χάνουμε τη δύναμη και το κουράγιο μας.

Αυτό το είδες; Το μαγαζί που μόλις άνοιξε η Sarah Jessica Parker

«Δεν κάθομαι να στεναχωριέμαι για κάτι που δεν κατάφερα ή δεν έγινε. Μια δουλειά που δεν πήρα ή μια συμφωνία που τελικά δεν έγινε. Ο,τι έγινε, έγινε. Δεν χάνω χρόνο με το να στεναχωριέμαι για πράγματα που δεν μπορώ να αλλάξω. Πάντα κοιτάω μπροστά, στα νέα πράγματα που θα έρθουν» σημειώνει και συμπληρώνει: «Mην χάνετε άδικα χρόνο με το να ανησυχείτε. Απλά προχωρήστε και αλλάξτε σελίδα!».

Αυτές της οι δηλώσεις έρχονται να «κουμπώσουν» και με κάποιες από παλιότερη συνέντευξη όπου είχε αποκαλύψει το πρόβλημα υγείας που πέρασε μικρή και τη δολοφονία του αδελφού της.

«Πρέπει να ζεις τη ζωή σου με θετική διάθεση. Έχω δει πολλούς ανθρώπους να σκύβουν το κεφάλι και αυτό δεν τους ωφέλησε. Είμαι τυχερή, γιατί είμαι αισιόδοξος άνθρωπος παρόλο που έχω περάσει εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις. Ο μεγαλύτερος αδελφός μου Ραφαέλ δολοφονήθηκε στη Κολομβία το 1998. Επίσης, λίγο πριν γίνω 30 πέρασα καρκίνο του θυρεοειδούς οπότε όπως καταλαβαίνεις τα πράγματα δεν ήταν πάντα εύκολα στη ζωή μου. Πάντα πίστευα όμως ότι πρέπει να διαθέτουμε θετική ενέργεια για να προχωρήσουμε».

On Instagram @kyrastev