Η θυσία της Emma Stone για το ρόλο της στο ‘’The Favorite’’

By Evelina Kyrasta Oct 27, 2018
Thumbnail

Ξέρεις ότι οι λαμπεροί ηθοποιοί του Hollywood συχνά καλούνται να κάνουν θυσίες για τους ρόλους και πολύ συχνά παραπονιούνται γι’ αυτό. Παράδειγμα είναι η Emma Stone, η οποία κλήθηκε να φορέσει κορσέ επί δύο μήνες συνεχόμενα για τον ρόλο στην ταινία ‘’The Favorite’’.  Η διάσημη ηθοποιός δήλωσε την δυσαρέσκειά της γι’ αυτό που περνούσαν οι γυναίκες της εποχής, λόγω του κορσέ που καλούνταν να φορέσουν και δήλωσε «Οι γυναίκες φορούσαν για πολλά χρόνια αυτά τα ρούχα, γεγονός που σου προκαλεί συμπάθεια για την εποχή και το τι περνούσαν. Τον πρώτο μήνα δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Μύριζα μέντα για να νιώσω ότι είμαι σε ανοιχτό χώρο και μπορούσα να αναπνεύσω λίγο». 

Η Stone φορούσε τον κορσέ για δύο μήνες. Μετά τον πρώτο μήνα, τα όργανά της μετακινήθηκαν προς τα πάνω, όπως δήλωσε, γεγονός που η ίδια θεώρησε αηδία. Μπορείς, νομίζω, κι εσύ να την καταλάβεις και να για ακόμα μία φορά να την επιβεβαιώσεις το πόσο καλή ηθοποιός είναι και τις θυσίες που χρειάζεται να κάνει για να πετύχει. 

Βέβαια, η Emma Stone δεν είναι το μόνο παράδειγμα. Πολλές φορές, ηθοποιοί καλούνται να χάνουν ή να παίρνουν κιλά σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, να σμιλεύουν κοιλιακούς, να τρέφονται με σούπες και πολλά ακόμα που μάλλον δεν μπορούμε να φανταστούμε. 
 

On Instagram @kyrastev