Jennifer Aniston: Μίλησε στο Elle για όλα – Τα σχέδια για παιδί, τα διαζύγια και την αποχή από τα social media

By Evelina Kyrasta Dec 09, 2018
Thumbnail

Όταν η Aniston μιλάει για την Aniston, τα λέει καλύτερα από όλους. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα οι εμφανίσεις της έχουν πυκνώσει λόγω της νέας της ταινίας, «Dumplin».

Στο περιοδικό «Elle» όμως, έδωσε μια εκ βαθέων συνέντευξη που μας έκανε να την χειροκροτήσουμε ακόμη μια φορά. Μίλησε ανοιχτά για όλα και δείχνει πως 2 μήνες πριν γίνει 50, διάγει την καλύτερή της φάση.

Αναφορικά με το αγαπημένο θέμα όλων, την απόκτηση απογόνων, η Aniston δεν απέκλεισε τίποτα λέγοντας: «Ποιος ξέρει τι επιφυλάσσει το μέλλον όσον αφορά στο παιδί και τον σύντροφο – το πώς θα έρθει αυτό το παιδί ή δεν θα έρθει; Και τώρα με την επιστήμη και τα θαύματα, μπορούμε να κάνουμε πράγματα σε διαφορετικούς χρόνους από ότι συνηθίζαμε».

Δείτε ακόμη: Jennifer Aniston: Μιλάει ανοιχτά για την προβληματική σχέση με τη μητέρα της

Μπορεί να έχει στο βιογραφικό τους δύο γάμους και δύο διαζύγια, η Jennifer Aniston όμως, δεν θεωρεί πως πρόκειται για αποτυχία και πολύ καλά κάνει. Συγκεκριμένα δηλώνει: «Οι γάμοι μου, ήταν πολύ επιτυχημένη, κατά την προσωπική μου άποψη. Και όταν τελείωσαν, ήταν μια επιλογή που κάναμε για να είμαστε ευτυχείς, και μερικές φορές αυτή η ευτυχία δεν υπήρχε πια σε αυτές τις σχέσεις».

 

 

Τέλος, εξήγησε γιατί απέχει συνειδητά από τα social media και γιατί δεν αντέχει ούτε καν την ιδέα. «Το μόνο πράγμα που έχω είναι να διατηρήσω αυτό το μικρό κομμάτι που μου ανήκει» αποκάλυψε. «Αν κάθομαι και γράφω για τα σκυλιά μου ή φωτογραφίζω την κούπα με τον πρωινό μου καφέ, αυτό θα είναι σαν να δίνω στον κόσμο ένα κομμάτι από κάτι που είναι ολότελα δικό μου».

On Instagram @kyrastev