Jennifer Garner: Η εξομολόγηση για τον γάμο της με τον Ben Affleck & οι στιγμές που θέλει να ξεχάσει

By Evelina Kyrasta Jul 15, 2018
Thumbnail

Η Jennifer Garner υπήρξε σχεδόν 12 χρόνια ζευγάρι με τον Ben Affleck και το διαζύγιό τους, το 2015 αποτέλεσε έκπληξη για πολλούς. Αν και δύο χρόνια πριν, είχε ήδη γίνει γνωστό ότι το ζευγάρι βρίσκεται σε διάσταση και προσπαθούσε να σώσει τον γάμο του. Σήμερα, οι δυο τους έχουν άψογες σχέσεις για χάρη των τριών παιδιών τους.

Ωστόσο, σε μία σπάνια εξομολόγησή της, η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε τις άσχημες μέρες που πέρασε, όταν υπήρξε παντρεμένη με τον πρώην σύζυγό της. Και τι ήταν αυτό, που θέλει να ξεχάσει. «Οι παπαράτσι», εξομολογείται. Όπως εξήγησε στη συνέντευξή της, στο δίκτυο CBS, ότι για μία δεκαετία κάθε μέρα υπήρχαν 5 με 6 αυτοκίνητα με παπαράτσι, έξω από το σπίτι τους, ενώ τα σαββατοκύριακα αυξάνονταν κι έφταναν, μέχρι και τα 20! Μία κατάσταση τρέλας, που ειδικά τον πρώτο καιρό, η ίδια δε μπορούσε να διαχειριστεί.

Μάλιστα, η κατάσταση είχε ξεφύγει από κάθε έλεγχο, όταν απέκτησε τα παιδιά της, αλλά περισσότερο, όταν κυκλοφόρησαν τα δημοσιεύματα για τον επικείμενο χωρισμό τους. «Ακόμη και τώρα που το σκέφτομαι, θέλω να κλάψω», είπε η ηθοποιός. Επίσης, παραδέχτηκε ότι την άγχωναν και τα δημοσιεύματα στις αρχές της σχέσης τους, που κάθε λίγο και λιγάκι τους πάντρευαν. Και όπως είπε, ήταν σαν να τους έλεγαν με το ζόρι, ποιες πρέπει να είναι οι επόμενες κινήσεις στη σχέση τους.

Το εντοπίσαμε εδώ.

On Instagram @kyrastev