Jennifer Lopez: Λίγο πριν κλείσει τα 50 δείχνει άφοβα τις ρυτίδες και τις και μιλάει για αποτυχημένες σχέσεις και bullying

By Evelina Kyrasta Jan 10, 2019

Η Jennifer Lopez είναι από τα παραδείγματα που θέλουμε να έχουμε συνεχώς απέναντί μας μιας και είναι μια γυναίκα που σύντομα γίνεται 50, αγαπά τον εαυτό της και τον φροντίζει πολύ.

Φωτογραφήθηκε λοιπόν, για το τεύχος Φεβρουαρίου του Harper's Bazaar και μίλησε για πολλά και μη αναμενόμενα πράγματα όπως το τι έφταιξε και αποτύγχαναν οι σχέσεις της, τις δυσκολίες της κούρσας της δημοσιότητας, αν κουράστηκε, αν χόρτασε και τι περιμένει από το μέλλον.

Την αποτυχία της στις σχέσεις αποδίδει στον ίδιο τον εαυτό της. «Είχε να κάνει μόνο με μένα, κανέναν άλλο, έπρεπε να βρω άκρη με μένα. Μέχρι να μάθεις να αγαπάς τον εαυτό σου, δεν μπορείς να αγαπήσεις ολοκληρωτικά κανέναν άλλον με έναν τρόπο αγνό και αληθινό. Μόλις το κάνεις, μπορείς να έχεις σχέσεις μετά που βασίζονται στην αγάπη και τον σεβασμό, με υποστήριξη και φροντίδα. Υπάρχει εξέλιξη εκεί και αυτό έπρεπε να συμβεί και σε μένα. Πλέον νιώθω ότι είμαι σε πολύ καλύτερη φάση», λέει.

Στην καριέρα της έχει κάνει επιτυχίες και ως τραγουδίστρια και ως ηθοποιός. «Νιώθω πολύ περήφανη που έχω επιβιώσει τόσον καιρό στην βιομηχανία του θεάματος. Είναι δύσκολο όταν συνεχώς σου λένε πως δεν είσαι καλή σε κάτι ή λένε, "Γιατί έκανε επιτυχία;". Όταν είσαι επιτυχημένη γυναίκα, το ζεις πολύ αυτό. Δεν συμβαίνει το ίδιο με τους άντρες. Το θέμα με τους ανθρώπους, ειδικά τις γυναίκες, είναι πως μπορεί να έχεις 12 άτομα να σου λένε πως είσαι καταπληκτική κι έναν να σε κατεβάζει και αυτή είναι η φωνή που τελικά σου κολλάει στο κεφάλι. Τελικά καταλήγεις να πεις, "Περίμενε, δεν λέω ψέματα. Το κάνω εδώ και πολύ καιρό. Δεν είναι λάθος. Εργάστηκα σκληρά για να είμαι εδώ και συγχαρητήρια στον εαυτό μου". Όχι με αλαζονικό τρόπο, αλλά τύπου, "Τα πας καλά, μωρό μου"», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Πραγματικά πιστεύω πως έχω πολλά ακόμη να κάνω. Δεν ξέρω αν θα φτάσω ποτέ στο σημείο που θα νιώσω ικανοποίηση και θα πως, "Τα κατάφερα. Όλα. Δεν έχω τίποτα άλλο να πω". Ελπίζω να μην έρθει ποτέ αυτή η μέρα», λέει.

On Instagram @kyrastev