Kate Middleton: Η δήλωσή της στην κάμερα για την εγκυμοσύνη της Meghan Markle

By Evelina Kyrasta Nov 29, 2018
Thumbnail

Το τελευταίο διάστημα οι φήμες δίνουν και παίρνουν για τα καλά όταν αναφέρονται στις «αγαστές» σχέσεις της Kate και της Meghan.

Η αλήθεια είναι πως λίγο ίντριγκα στο βασίλειο πάντα μας γοητεύει, ίσως γιατί μας δείχνει ένα κομμάτι θνητότητας από μέρους της royal οικογένειας.

Οι φήμες φούντωσαν όταν η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry ανακοίνωσαν πως δεν θα μείνουν τελικά στο παλάτι του Κένσινγκτον και πως σύντομα θα μετακομίσουν στο Frogmore House που βρίσκεται στις εκτάσεις του παλατιού Ουίνσορ.

Τότε πολλοί σχολίασαν πως ο λόγος της μετακόμισης, είναι γιατί η Meghan και η Kate δεν έχουν καλές σχέσεις και πως η ένταση μεταξύ των δυο διάσημων ζευγαριών είναι τέτοια, που ανάγκασε το Δούκα και τη Δούκισσα του Sussex να μετακομίσουν.

Μάλλον όλο αυτό είναι εκτός πραγματικότητας. Η Kate και ο William σε νέα επίσημη εμφάνισή τους στο Leicester του Λονδίνου, συναντήθηκαν και μίλησαν με το συγκεντρωμένο πλήθος, και όταν μια γυναίκα ρώτησε την Kate αν έχει ενθουσιαστεί με την εγκυμοσύνη της Meghan, η Kate όλο χαρά είπε πως είναι κατενθουσιασμένη και πως χαίρεται και το θεωρεί σπουδαίο που τα τρία της παιδιά θα αποκτήσουν ένα ξαδελφάκι.

Μπορεί να το παίζει χαρούμενη, μπορεί και να είναι, ποιος ξέρει;

 

On Instagram @kyrastev