Mariah Carey: Αποκαλύπτει πως πάσχει από διπολική διαταραχή

By Evelina Kyrasta Apr 11, 2018
Thumbnail

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγησή της, η 48χρονη Mariah Carey μίλησε στο περιοδικό People και αποκάλυψε πως πάσχει από διπολική διαταραχή.

Η διάγνωση έγινε πρώτη φορά το 2001 όταν νοσηλεύτηκε σε νευρολογική κλινική έπειτα από ένα επεισόδιο όπου η τραγουδίστρια κατέρρευσε.

Η ίδια δυσκολεύτηκε να το δεχτεί για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Το διαζύγιό της και η ισορροπία μετά από αυτόν τον κλυδωνισμό την έκαναν να ζητήσει βοήθεια. "Μέχρι πρόσφατα έζησα στην άρνηση και στην απομόνωση με συνεχή φόβο πως κάποιος θα με εκθέσει», είπε στο περιοδικό. "Ήταν πολύ βαρύ φορτίο και δεν μπορούσα να το συνεχίσω άλλο πια. Ζήτησα και έλαβα θεραπεία, έβαλα θετικούς ανθρώπους στη ζωή μου και άρχισα πάλι να κάνω όλα όσα αγαπώ, τα τραγούδια και τη μουσική».

Η Carey είπε πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο και μιλώντας για τη διπολική διαταραχή, επιθυμεί να βοηθήσει ώστε να αλλάξει ο κόσμος οπτική και να μην στιγματίζει τα άτομα που πάσχουν.

«Το στίγμα δεν χρειάζεται να σας καθορίσει και αρνούμαι να του επιτρέψω να με οριστεί ή να με ελέγξει» δηλώνει περνώντας ένα πολύ αισιόδοξο μήνυμα.

 

On Instagram @kyrastev