Megan Fox: Πριν τη διασημότητα ήταν εντελώς το κορίτσι της διπλανής πόρτας

By Evelina Kyrasta Jun 07, 2018

Είναι από τις ωραιότερες γυναίκες όχι μόνο του κόκκινου χαλιού, μα του κόσμου γενικότερα. Δεν είναι τυχαίο πως το όνομα της Megan Fox έχει συνδεθεί άρρηκτα με την αψεγάδιαστη ομορφιά και την τελειότητα του γυναικείου προσώπου. Οι λόγοι είναι προφανέστατοι. 

Η Megan είναι απλά υπέροχη… Μελαχρινή, με καταπράσινα μάτια, σαρκώδη χείλη και απόλυτη αρμονία χαρακτηριστικών, έχει καταφέρει να θεωρείται πρότυπο ομορφιάς για εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο.

Σήμερα, στα 32 της χρόνια εξακολουθεί να εντυπωσιάζει σε κάθε της εμφάνιση σα να μην πέρασε μια μέρα από την πρώτη μεγάλη της επιτυχία. 

Πώς ήταν, όμως, η Megan πριν μπει στη βιομηχανία του θεάματος; Σίγουρα, πολλά έχουν αλλάξει από τότε, κανείς όμως δεν μπορεί να κάνει λόγο για ένα κορίτσι που δεν έλαμπε!

Πολλοί την έχουν κατηγορήσει για πλαστικές επεμβάσεις, αλλά η εκρηκτική ηθοποιός δεν πτοείται και –μεταξύ μας- πολύ καλά κάνει. 

Όμορφη, μα χωρίς τον αέρα του Χόλιγουντ, η Fox ήταν πράγματι το κορίτσι της διπλανής πόρτας που είχε όλα τα φόντα να πετύχει. 

Οι φωτογραφίες του παρελθόντος έχουν δει το φως της δημοσιότητας και αποδεικνύουν πως το κορίτσι αυτό δεν είχε ανάγκη ούτε το μακιγιάζ ούτε τις πλαστικές επεμβάσεις για να εξελιχθεί σε γυναίκα – φωτιά. Από παιδί σε έφηβη και από νεαρή σε ολόκληρη γυναίκα, τη Megan δεν χορταίνεις να τη βλέπεις. 

Μα τι γονίδια είναι αυτά; 

On Instagram @kyrastev