Μια επίσημη εμφάνιση του ζεύγους Harry - Meghan με casual ρούχα

By Evelina Kyrasta Oct 22, 2018
Thumbnail

Η περιοδεία του βασιλικού ζεύγους συνεχίζεται με δόξα και τιμή. Κάθε μέρα ο Harry και η Meghan κάνουν 1,2 ή και περισσότερες επίσημες εμφανίσεις και συμμετέχουν σε διάφορες δράσεις στα πλαίσια της επίσκεψής τους στην Αυστραλία.

[[{"fid":"28803","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":711,"width":1070,"style":"width: 700px; height: 465px;","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Κατά τη δεύτερη μέρα των Ιnvictus Games στο Σίδνεϊ, βρέθηκαν σε βάρκα για να επευφημήσουν τους διαγωνιζόμενους στα υδάτινα αθλήματα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

 

Όπως ήταν λογικό, ντύθηκαν casual για να μην είναι και εκτός θέματος. Γενικώς, δεν έχουν βρει ηρεμία σε αυτή την επίσκεψη και αποτελούν πλέον αγαπημένο θέμα του διεθνούς τύπου σε κάθε τους βήμα.

On Instagram @kyrastev