Monica Bellucci: Αυτός είναι ο κούκλος νέος της σύντροφος (pics)

By Evelina Kyrasta Dec 18, 2018

Σίγουρα μιλάμε για τη Monica Bellucci, δλδ. Για τον ορισμό της γοητείας και της σαγήνης. Η φλογερή Ιταλίδα διαλέγει πάντα στο πλευρό της όμορφους και ενδιαφέροντες άντρες κι αυτό έκανε και τώρα με τη νέα της σχέση να μας κάνει να αναφωνούμε «Wow».

Το όνομα του νέου αγαπημένου της είναι Nicolas Lefebvre και πρόκειται για Γάλλο καλλιτέχνη και γκαλερίστα που έχει μια κόρη. Συγκεκριμένα, ο Lefebvre είναι ιδιοκτήτης γκαλερί στο Παρίσι καθώς και μανιώδης συλλέκτης αντικών και παλαιών αντικείμενων, ενώ λατρεύει τα ταξίδια.

Πάντως η Μόνικα Μπελούτσι σε συνέντευξή της στο Paris Match δεν είχε κρύψει πως είναι ερωτευμένη. Συγκεκριμένα είχε δηλώσει: «Ψάχνω για έναν κανονικό άντρα. Αυτόν που θα βγάλει έξω τα σκουπίδια, που θα πληρώσει τους λογαριασμούς και θα αναλάβει όλη την καθημερινότητα, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πάνω από όλα είμαι μια γυναίκα και μια μητέρα. Ο άνθρωπος λοιπόν με τον οποίο μοιράζομαι τη ζωή μου δεν κάνει την ίδια δουλειά με μένα, αλλά ταξιδεύει πολύ. Κι ο ρυθμός της καθημερινότητάς του τού επιτρέπει να καταλάβει και τη δική μου».

On Instagram @kyrastev