Monica Lewinsky: Μιλάει με λεπτομέρειες για τον διάσημο λεκέ κι εκείνη την ημέρα

By Evelina Kyrasta Nov 14, 2018
Thumbnail

Η υπόθεση Lewinsky φέτος κλείνει 20 ολόκληρα χρόνια και μέσα σε αυτό το διάστημα έχουν συμβεί και ειπωθεί όλα.

Ή μάλλον όλα. Ενώ η πρωταγωνίστρια του σκανδάλου, Monica Lewinsky έχει δώσει πολλές συνεντεύξεις, δεν αναφέρεται σχεδόν ποτέ στο περιστατικό που οδήγησε στον περιβόητο λεκέ. Πιπεράτη και επουσιώδης λεπτομέρεια θα πει κανείς, αλλά η Lewinsky στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ «Υπόθεση Clinton» θα πει πολλά.

Όπως διαβάζουμε στην New York Post, η Lewinsky δηλώνει πως δεν γνώριζε πως το φόρεμά της είχε λερωθεί, ενώ όταν το κατάλαβε πίστευε πως πρόκειται για ντιπ φαγητού. «Πήγα στο δείπνο εκείνο το βράδυ. Κανένας από αυτούς τους ανθρώπους δεν μου είπε: «Πρέπει να πάτε στο μπάνιο, έχετε κάτι στο φόρεμά σας».

Πώς ξεκίνησε εκείνη η ιδιαίτερη μέρα με τον Bill Clinton; Η τότε intern κλήθηκε να έρθει στον Λευκό Οίκο, όπου ο πρώην πρόεδρος της είχε ένα δώρο, το οποίο ήταν «πραγματικά όμορφο αντίγραφο του βιβλίου «Φύλλα Χλόης» του Ουώλτ Ουίτμαν» και μία καρφίτσα και στη συνέχεια οι δυο τους πήγαν στην τουαλέτα.

«Και έτσι μεταφερθήκαμε στο μπάνιο και ήταν πιο οικεία. Υπήρξε κάποια προσοχή σε μένα και στη συνέχεια ανταπέδωσα, όπου μέχρι τότε, πάντα σταματούσε πριν από την ολοκλήρωση από την πλευρά του. Ανασηκώθηκα και είπα ότι ήθελα να πάω πέρα από αυτό το στάδιο και έτσι τελικά είπε οκ. Έτσι τελείωσε και μετά τον αγκάλιασα. Και με αγκάλιασε. Και έφυγα», δήλωσε. Δεν παρέλειψε να τονίσει πως νιώθει την ανάγκη ακόμη και σήμερα να απολογηθεί στην Hilary Clinton.

On Instagram @kyrastev