Μόνο η Angelina Jolie θα μπορούσε να πάει στο μανάβικο ντυμένη κάπως έτσι...

By Evelina Kyrasta Jan 07, 2019
Thumbnail

Η Angelina Jolie δείχνει να περνάει καλύτερα από ποτέ, από τότε που εκείνη και ο Brad Pitt ολοκλήρωσαν εξωδικαστικά τις διαμάχες και τις διαφωνίες που είχαν μετά το διαζύγιο τους, για την κηδεμονία των παιδιών τους. Μπορεί το διαζύγιο τους να μην έχει βγει ακόμη επίσημα, όμως τουλάχιστον έχουν λύσει το θέμα της κηδεμονίας, που ήταν και το πιο σημαντικό.

Και η 43χρονη ηθοποιός δείχνει να είναι καλύτερα από ποτέ το τελευταίο αυτό διάστημα, και αυτό μας απέδειξε για μια ακόμη φορά σε δημόσια εμφάνιση της, με τον γιο της Knox. Μαμά και γιος είχαν βγει για εξωτερικές δουλειές, μεταξύ άλλων και η «επίσκεψή τους» στο μανάβικο της γειτονιάς τους, στο οποίο η Angelina Jolie πήγε με ένα αρκετά ανατρεπτικό look.

 

 

Μαθαίνοντας την Angie τόσα χρόνια έχουμε καταλάβει, πως γενικά είναι fan του casual ντυσίματος, ενώ δεν είναι λίγες και οι φορές που την έχουμε δει να κυκλοφορεί με flat παπούτσια και πολύ καθημερινό look. Αυτήν τη φορά ωστόσο αποφάσισε να κάνει τις απλές καθημερινές δουλειές της με ένα outfit που μας εντυπωσίασε και πιστεύουμε πως είναι και η καλύτερη της εμφάνιση για το 2019 (μέχρι την επόμενη φυσικά).

Φόρεμα midi με έντονο μπούστο, με παλτό και ψηλοτάκουνες γόβες, σε nude αποχρώσεις και τα μαλλιά της πιασμένα σε έναν απλό καθημερινό κότσο. Ομολογούμε πως είχαμε πάρα πολύ καιρό να τη δούμε τόσο κομψή και sexy. Μάλλον έχει αρχίσει να βρίσκει και πάλι τον παλιό, καλό της εαυτό και πολύ μας αρέσει.

 

On Instagram @kyrastev