Νικόλ Κίντμαν: Εξηγεί γιατί δεν θέλει να μιλάει καθόλου για τον Τομ Κρουζ

Τρίτη, Δεκέμβριος 4, 2018 - 11:00

Μπορεί να ήταν παντρεμένοι έντεκα ολόκληρα χρόνια όμως η Νικόλ Κίντμαν δεν θέλει να λέει ούτε λέξη πια δημοσίως για τον πρώην σύζυγό της.

Θα έλεγε κανείς πως οι λόγοι είναι προφανείς και θα είχε και δίκιο, αλλά το φιλοθεάμον κοινό δεν καταλαβαίνει εύκολα και αναζητά αρειμανίως λίγο αλατοπίπερο στα καθημερινά του celeb news.

Η 51χρονη ηθοποιός, σε συνέντευξή της στο περιοδικό Observer, εξήγησε πως πήρε την συγκεκριμένη απόφαση λόγω σεβασμού απέναντι στο πρόσωπο του νυν συζύγου της, Κιθ Έρμπαν.

Πώς προέκυψε αυτό; Στο πλαίσιο της ταινίας «Boy Erased» που πρωταγωνιστεί, η Νικόλ Κίνταν ερωτηθεί αν υπάρχει κάποιος παραλληλισμός ανάμεσα στο να είναι σύζυγος ενός ιεροκήρυκα και σύζυγος του Τομ Κρουζ, που είναι σαϊεντολόγος.

Και κάπου εκεί η Νικόλ είπε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. «Έχω σύζυγο τώρα. Νιώθω από σεβασμό απέναντί του πως δεν θέλω να μιλάω πλέον γι' αυτό. Έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε. Έχω φτάσει σε ένα σημείο που μπορώ να πω: "Δεν θα συνεχίσω να συζητάω για τον πρώην μου". Είναι καλό που είμαι σε θέση να το λέω αυτό», είπε η Νικόλ Κίντμαν.

instagram @lime_and_life

O-live Green... such an inspiration! #deco #homey #cozycorners #grrr #grey and #green #interiordesign #limeandlife “3ο Εύρηκα Μασσαλίας-The Charity Show”
Big thanks @beautifulpeoplemag #evrikacharityshow #charity Positivi-tea! #sunday #limeandlife 🍋 Cocooning...
Wrap yourself up! It’s Friday! #cozycorners #deco #homey #limeandlife 8 coffees ☕️ first!  #coffeefirst #monday #morning #oh #hello #week #letsdothis