Ο George Clooney αποκαλύπτει τα κόλπα που έκανε για να ρίξει την Amal

By Evelina Kyrasta Feb 08, 2018
Thumbnail

Όταν ο Τζορτζ Κλούνεϊ αποφάσισε να σαγηνεύσει την Αμάλ, έγινε ιδιαίτερα ευρηματικός και τα κατάφερε άψογα.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε τα «κόλπα» που έκανε για να τη γοητεύσει στον Ντέιβιντ Λέτερμαν. Για παράδειγμα, επειδή είναι δικηγόρος που ασχολείται με τα ανθρώπινα δικαιώματα, της έστελνε γράμματα που υποτίθεται ότι έγραφε ο σκύλος του, ο Αϊντσάιν.

«Ο Αϊνστάιν της έγραφε ''Με κρατάνε όμηρο και χρειάζομαι έναν δικηγόρο για να με βγάλει από το δωμάτιο», είπε ο 56χρονος γελώντας στον Λέτερμαν.

Σε μία διαφορετική προσπάθεια να την εντυπωσιάσει, την κάλεσε στο ιστορικό στούντιο ηχογράφησης στην Abbey Road.

«Ήμουν στο Λονδίνο για μία ταινία στην Abbey Road, που είναι κάτι αρκετά cool. Έχεις μία ορχήστρα 150 οργάνων και σκέφτηκα ''Έτσι θα εντυπωσιάσεις κάποιον''», διηγήθηκε ο Κλούνεϊ. Έτσι, κάλεσε την Αμάλ, αλλά εκείνη του απάντησε ότι εκείνη τη στιγμή είχε συνάντηση για τη Μουσουλμανική Αδελφότητα και πως θα πήγαινε αργότερα. «Οπότε άφησε μια συνάντηση στην οποία προσπαθούσε να θέσει προ των ευθυνών της τη Μουσουλμανική Αδελφότητα και εμείς εκεί κάναμε μια χαζή ενορχήστρωση για ταινία. Και είπα κάτι του στιλ ''Ναι, είναι πολύ σημαντικά αυτά που κάναμε εδώ».

Βέβαια, οι προσπάθειές του στέφθηκαν από απόλυτη επιτυχία, καθώς όχι απλά τη γοήτευσε, αλλά παντρεύτηκαν και πλέον είναι γονείς διδύμων.

On Instagram @kyrastev