Ο γιος διάσημου ηθοποιού έκανε δημοσίως ερωτική εξομολόγηση στο αγόρι του

By Evelina Kyrasta Nov 14, 2018
Thumbnail

Το αποφάσισε, το ένιωθε και το έκανε!

Αναφερόμαστε στον 20χρονο γιο του Will Smith, τον Jaden που αποφάσισε να κάνει ερωτική εξομολόγηση στον αγαπημένο του μπροστά σε όλους.

Βρέθηκε στη σκηνή του Dodger του Los Angeles για συναυλία – μιας και είναι ράπερ – και αποφάσισε να κάνει δημόσια κατάθεση αγάπης.

[[{"fid":"29885","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":483,"width":700,"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

 

«Θέλω να πω πως ο Tyler είναι ο καλύτερος φίλος του κόσμου, θέλω να σας πω ότι είναι το αγόρι μου και τον λατρεύω. Εκείνος δεν ήθελε να το πω, αλλά είναι το αγόρι μου». Όπως ήταν αναμενόμενο όλα τα βλέμματα στράφηκαν στον Tyler που είναι διάσημος ράπερ, ο οποίος κουνούσε αρνητικά το δάχτυλό του και στη συνέχεια άρχισε να γελάει. Μετά τη συναυλία ο γιος του Will Smith έγραψε στο twitter: «Το είπα σε όλους δεν μπορείς να το αρνηθείς τώρα» ενώ ο Tyler του απάντησε «Είσαι ένας τρελός άντρας».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MyMixtapez (@mymixtapez) on

On Instagram @kyrastev