Ο γοητευτικός Aidan Shaw του «Sex and the City» κοντεύει 60 και δεν τον αναγνωρίζουμε πια

By Evelina Kyrasta Aug 19, 2018
Thumbnail

Για τις περισσότερες από εμάς το ειδύλλιο της Carrie Bradshaw με τον Aidan Shaw δεν έπρεπε να τελειώσει. Η σεναριογράφος της σειράς, όμως, δεν μας έκανε την χάρη. 

Έτσι, η Carrie μπορεί να κατέληξε με τον Mr. Big, αλλά στο μυαλό όλων μας ο γοητευτικός Aidan -κατά κόσμον John Corbett- έμεινε ως το ιδανικό. 

Σήμερα, έχει κλείσει τα 57 του χρόνια και δεν θυμίζει σε τίποτα τον αγαπημένο της τηλεοπτικής Carrie.

Τα μαλλιά του μάκρυναν ξανά (ενώ στη σειρά από κάποιο σημείο και μετά τα είχε κόψει), οι λευκές τρίχες έκαναν την εμφάνισή τους, ενώ το στυλιστικό είναι… στα πιο ροκ του, καθιστώντας σαφές ότι η υποκριτική έχει περάσει πια σε δεύτερη μοίρα.

Ασχολείται ενεργά με τη μουσική, ενώ στις περισσότερες φωτογραφίες που τον απεικονίζουν ποζάρει με την επί εννέα χρόνια σύντροφό του, Bo Derek.

[[{"fid":"26149","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":600,"width":450,"style":"width: 487px; height: 600px;","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

 

Aidan, άλλαξες πολύ, αλλά τη γοητεία σου δεν τη χάνεις…

On Instagram @kyrastev