O Karl Lagerfeld χαρίζει φορέματα υψηλής ραπτικής

By Evelina Kyrasta Apr 06, 2018
Thumbnail

Το fashion boss τρελάθηκε και τα χαρίζει όλα!

Δεν είμαστε υπερβολικοί! O Karl Lagerfeld μοιράζει δωρεάν επίσημα φορέματα για χορούς αποφοίτησης ως κομμάτι μίας νέας φιλανθρωπικής συνεργασίας με τον μη-κερδοσκοπικό οργανισμό Girls Inc. Μαζί θα ντύσουν μη προνομιούχα κορίτσια για τους χορούς αποφοίτησής τους -ένα ορόσημο και μία πολύτιμη στιγμή για τα περισσότερα νεαρά κορίτσια.

Για κάθε φόρεμα που θα αγοράζεται στο karl.com τον Απρίλιο, ο σχεδιαστής θα κάνει δωρεά ένα από τα άλλα του φορέματα για τον σημαντικό αυτό σκοπό. Τα looks θα είναι διαθέσιμα σε 10 σχολεία της Νέας Υόρκης, όπου 100 κορίτσια θα κληθούν να διαλέξουν το στιλ που τους αρέσει σε ένα pop-up κατάστημα στις 27 Απριλίου. Τα επίσημα φορέματα του Lagerfeld τυπικά κοστίζουν μεταξύ 70 και 162 δολάρια.

Το Girls Inc προσφέρει έναν μεγάλο αριθμό από προγράμματα που είναι σχεδιασμένα με σκοπό να εμπνεύσουν και να ενδυναμώσουν, αλλά και να προσφέρουν υποστήριξη και καθοδήγηση. Ο Lagerfeld ανέκαθεν έτρεφε ένα ενδιαφέρον στο να ενδυναμώνει τις νεαρές γυναίκες. "Τα κορίτσια του σήμερα είναι οι γυναίκες του αύριο," είχε πει στο Vanity Fair τον Μάρτιο.

On Instagram @kyrastev