Ο Pierce Brosnan γιορτάζει 17 χρόνια γάμου και μας λέει το μυστικό

By Evelina Kyrasta Aug 04, 2018
Thumbnail

Ο γοητευτικότατος Pierce Brosnan είναι τύπος ζευγαρίσιος και μονογαμικός όπως φαίνεται. Ο 65χρονος ηθοποιός γιόρτασε 17 χρόνια γάμου με την αγαπημένη του Keely Shaye Smith με την οποία παντρεύτηκαν το 2001.

Αυτός ήταν ο δεύτερος και καθοριστικός γάμος για τον ηθοποιό, μιας και ακολούθησε μετά τον πρώτο του γάμο με την Cassandra Harris η οποία πέθανε πολύ νέα από καρκίνο των ωοθηκών.

[[{"fid":"25718","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":737,"width":514,"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Η Keely Shaye Smith βρέθηκε στη ζωή του λίγα χρόνια μετά τη σημαντική αυτή απώλεια και τον βοήθησε να σταθεί πάλι στα πόδια του και να προχωρήσουν μαζί. Αθροιστικά μετρούν 25 χρόνια κοινού βίου και μεγάλης αγάπης όπως φαίνεται, μιας και ο Brosnan όχι μόνο δεν έχει μάτια για άλλη, αλλά κάθε μέρα πρέπει να την αγαπάει πιο πολύ, επιβεβαιώνοντας πως υπάρχει αιώνια αγάπη.

«Σε ευχαριστώ για την αγάπη σου, αγάπη μου, όλα αυτά τα 25 χρόνια» σημείωσε στο προφίλ του στο Instagram.

 

On Instagram @kyrastev