Ο πρίγκιπας Harry μόλις έβγαλε την Meghan Markle την καλύτερη φωτογραφία

By Evelina Kyrasta Nov 03, 2018
Thumbnail

Κάτι μας λέει πως ο πρίγκιπας Harry θα γίνει ο πιο γλυκός και τρυφερός μπαμπάς. Και δεν το λέμε απλά για να το πούμε, αλλά όλες οι τελευταίες ενδείξεις δείχνουν ξεκάθαρα πως πετάει στα σύννεφα με την εγκυμοσύνη της συζύγου του και πως ανυπομονεί για την στιγμή που θα έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

Μπορεί να μην ξέρουμε ακόμη με επίσημη ανακοίνωση το φύλο του μωρού, όμως αν είναι κορίτσι ένα είναι σίγουρο, ο Harry θα είναι ο καλύτερος χαζομπαμπάς που ξέρουμε. Ακράδαντη απόδειξη είναι μάλιστα η φωτογραφία που τράβηξε ο ίδιος την αγαπημένη του Meghan μέσα στο δάσος της Rotorua, με την Δούκισσα του Sussex να κρατά τρυφερά την κοιλίτσα της.

«Λιώσαμε» μόλις την είδαμε και κάναμε εικόνα τον Harry να φροντίζει το μωράκι του όταν γεννηθεί. Η φωτογραφία αυτή ανέβηκε στο account του Kensington, όπου αναφέρθηκε μάλιστα πως η συγκεκριμένη λήψη τραβήχτηκε από τον Δούκα του Sussex. Άφησε μάλιστα ένα ευχαριστήριο μήνυμα στο οποίο έλεγε: «Σε ευχαριστούμε Νέα Ζηλανδία για την πιο υπέροχη τελευταία εβδομάδα της περιοδείας μας. Ήταν ένα προνόμιο να συναντήσουμε τόσους πολλούς φιλικούς ανθρώπους. Αυστραλία, Φίτζι, Τόνγκα Νέα Ζηλανδία, ευχαριστούμε. Φεύγουμε γεμάτοι έμπνευση και υπενθυμίζοντας στον εαυτό μας πώς μπορεί να κάνει τη διαφορά ο καθένας μας».

Το εντοπίσαμε στο queen.gr

On Instagram @kyrastev