Ο Ρος από τα «Φιλαράκια» απαντά στις κατηγορίες για κλοπή από supermarket

By Evelina Kyrasta Oct 25, 2018
Thumbnail

Ο Ρος από τα «Φιλαράκια», κατά κόσμον David Schwimmer απάντησε με τον δικό του χιουμοριστικό τρόπο στις φήμες ότι είναι κλεπτομανής.

Όλα ξεκίνησαν όταν η αστυνομία του Blackpool έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία ενός κλέφτη από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης ενός supermarket. Ο άνδρας φέρεται να έκλεψε ένα κιβώτιο με μπύρες.

Η ανάρτησή τους στο Facebook έγραφε: «Αναγνωρίζετε αυτόν τον άνθρωπο; Θέλουμε να του μιλήσουμε σε σχέση με κλοπή σε εστιατόριο στο Blackpool στις 20 Σεπτεμβρίου».

Όπως ήταν λογικό, οι χρήστες δεν άργησαν να ταυτίσουν το πρόσωπο του εικονιζόμενου με τον David Schwimmer μιας και ομολογουμένως μοιάζουν πολύ.

Συνέβη αυτό και διαπιστώσαμε ότι η Meghan Markle φοράει τα ρούχα άπλυτα

Ο 51χρονος ηθοποιός λοιπόν, αποφάσισε να απαντήσει με ξεκαρδιστικό τρόπο. Έφτιαξε λοιπόν, κι εκείνος με τη σειρά του ένα βίντεο όπου φαίνεται να κρατάει ένα χάρτινο κιβώτιο με μπύρες και να το φυγαδεύει από ένα market.

Η λεζάντα έγραφε: ««Αξιωματικοί, σας ορκίζομαι ότι δεν ήμουν εγώ. Όπως μπορείτε να δείτε, ήμουν στη Νέα Υόρκη. Όσο για την αστυνομία του Blackpool, εύχομαι καλή τύχη με την έρευνα».

Το ακόμη πιο αστείο, είναι πως η αστυνομία απάντησε κάτω από το πρώτο της post ότι πράγματι, διασταυρώθηκε και δεν πρόκειται για τον Schwimmer.

On Instagram @kyrastev