Όλα στη Vogue: Αυτός είναι ο λόγος που η Kylie Jenner έκρυψε την εγκυμοσύνη της

By Evelina Kyrasta Aug 21, 2018
Thumbnail

Λίγο πριν κλείσουν 7 μήνες από τη γέννηση της Stormi Webster, η Kylie Jenner λύνει κάθε μας απορία σχετικά με τους λόγους που την οδήγησαν να εξαφανιστεί και να κρατήσει κρυφή –ή τουλάχιστον να μην επιβεβαιώσει ποτέ- την εγκυμοσύνη της, παρά τις φήμες που οργίαζαν.

Σε αντίθεση με τις διάσημες αδερφές της, η 21 ετών επιχειρηματίας δεν είδε την εγκυμοσύνη της σαν μια ακόμα καλή ευκαιρία για να απασχολήσει τα Μέσα, παίρνοντας τελικά την απόφαση να μιλήσει για την περίοδο εκείνη περισσότερο από μισό χρόνο μετά. 

Και μίλησε. Όχι σε κάποια τηλεοπτική της συνέντευξη, μα στην πρώτη που έδωσε στη Vogue! Η Kylie έγινε εξώφυλλο στην Αυστραλιανή Vogue, με την ίδια να περιγράφει την εμπειρία αυτή ως «όνειρο ζωής».
Πώς δικαιολόγησε τη στάση της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της;

«Ήξερα ότι θα ήταν καλύτερο για εμάς, αν εγώ και η Stormi μέναμε μόνες. Οι ορμόνες τρελαίνονται και τα συναισθήματά είναι πιο έντονα και αισθάνθηκα πως δεν ήμουν έτοιμη να μιλήσω. Ήξερα ότι θα ήταν καλύτερο για μένα και θα μπορούσα να απολαύσω όλη την εμπειρία αν το έκανα ιδιωτικά και μόνη μου. Απλώς ένιωσα πως ήταν μια ιερή ειδική στιγμή και δεν ήμουν έτοιμη να το μοιραστώ με όλους. Ήθελα να το κρατήσω στον εαυτό μου», είπε η Kylie.

Και την παραδεχτήκαμε. 

Όσο για τη φωτογράφιση; Μας άρεσε πολύ, καθώς παρουσίασε μία άλλη πτυχή της μικρής Jenner που είχαμε ξεχάσει πως είχε. 

 

On Instagram @kyrastev