Το παλάτι ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες για τον γάμο Harry - Meghan

Δευτέρα, Φεβρουάριος 12, 2018 - 09:45

Το ενδιαφέρον σε σχέση με αυτόν τον γάμο είναι πως διχάζει τους Βρετανούς, οι οποίοι αγαπούν τη βασιλική οικογένεια αλλά... και το ποδόσφαιρό.

Το παλάτι του Κένσινγκτον προχώρησε σε μια επίσημη ενημέρωση σχετικά με το γάμο που θα γίνει στις 19 Μαΐου. Μετά από πολλά σχόλια ότι ο γάμος θα μπορούσε να βρεθεί απέναντι από τον τελικό του βρετανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ο οποίος διεξάγεται την ίδια μέρα, το παλάτι ξεκαθάρισε ότι η τελετή θα ξεκινήσει το μεσημέρι, πράγμα που σημαίνει ότι αυτό το σενάριο είναι απίθανο, καθώς ο αγώνας ξεκινά στις 17:30.

«Το ζευγάρι είναι εξαιρετικά ευγνώμων για τις πολλές καλές ευχές που λαμβάνει», ανέφερε το παλάτι. «Περιμένουν με ανυπομονησία την ημέρα για να μοιραστούν τη χαρά τους με το κοινό».

Επίσης επιβεβαιώνεται ότι ο Justin Welby, ο αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρυ, θα παντρέψει το ζευγάρι.

Στη μία το μεσημέρι θα ξεκινήσει η γαμήλια πομπή που θα καταλήξει στο κάστρο του Ουίνδσορ όπου θα γίνει η τελετή.

«Ελπίζουν ότι αυτό το σύντομο ταξίδι θα δώσει την ευκαιρία σε περισσότερους ανθρώπους να απολαύσουν την ατμόσφαιρα αυτής της ειδικής ημέρας», ανέφερε το παλάτι.

Στη συνέχεια θα υπάρχει δεξίωση στην αίθουσα του Αγίου Γεωργίου για το ζευγάρι και τους καλεσμένου από την εκκλησία.

Αργότερα το βράδυ θα διοργανωθεί μια ιδιωτική δεξίωση για το ζευγάρι, τους στενούς φίλους και τις οικογένειές τους.

Σημειώνεται πως Harry και Meghan έχουν πάει ενάντια στην παράδοση επιλέγοντας το Σάββατο, καθώς οι βασιλικοί γάμοι συνήθως πραγματοποιούνται σε εργάσιμη μέρα.

Η βασιλική οικογένεια πληρώνει για το γάμο, αλλά το κόστος ασφάλειας για την εκδήλωση επιβαρύνει τους φορολογούμενους. Ο Πρίγκιπας George και η Πριγκίπισσα Charlotte θα αναλάβουν τους ρόλους των παράνυφων.

Το παλάτι είπε ότι περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ημέρα του γάμου θα αποκαλυφθούν τις εβδομάδες και τους επόμενους μήνες.

instagram @lime_and_life

Camera, a save button for the minds eye #camera #photography #eyes #soul #bliss #retro #vintage #retrosoul #pic #strikeapose #moments #remember #memory #LimeLife #cyprus Peace, Love and #icecream #sweet #sugar #meltme #foodforsoul #instataste #chocolate #choco #chocoholic #foodgasm #LimeLife #cyprus Be a sinner and sin strongly #sin #sinner #sweet #sweetdream the best #cheesecake ever #lemoncurd #lemoncheesecake #sugar #sweettooth #foodporn #foodies #foodinstagram #instataste #amsterdam #placetobe by @cheesycakesofficial #limelife #scared to #jump❓  No way❗️#limelife #cyprus #quotes Kindness is a language which the deaf can hear and the blind can see #quotes #quoteoftheday #kindness #love #bliss #openyourheart #limelife #cyprus