To πανάκριβο δώρο της Chrissy Teigen στον Donald Trump (τον οποίο σιχαίνεται!)

By Evelina Kyrasta Jun 15, 2018
Thumbnail

Η Chrissy Teigen έχει κάνει τα πάντα για δείξει πόσο λάθος επιλογή θεωρεί τον Donald Trump στο πηδάλιο του αμερικανικού κράτους.

Πολλές φορές έχει υψώσει τη φωνή της και μαζί με τον σύζυγό της έχουν δηλώσει χωρίς φόβο και πάθος πως ο Trump πρέπει να πάει σπίτι του.

Όμως… όταν ο ακτιβισμός έχει χρήματα και μπόλικη φαντασία, το παιχνίδι της αντίστασης παίζεται με άλλους όρους.

Το ζεύγος Teigen- Stephens λοιπόν, αποφάσισε την ημέρα των γενεθλίων του Donald Trump να του κάνει ένα μεγάλο δώρο μιας και μπήκε στα 72.

«Ο John και εγώ είμαστε εξοργισμένοι που ακούμε και βλέπουμε τις ιστορίες τρόμου από οικογένειες που αναζητούν καταφύγιο στην Αμερική», έγραφε φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram. Τόνισε πως οι δράσεις του Προέδρου είναι απάνθρωπες, και το ACLU μάχεται για τα δικαιώματα όλων.

«Ο Πρόεδρος σήμερα γιορτάζει τα 72α γενέθλιά του. Σε αυτή την υπέροχη περίσταση, για να κάνουμε ομορφότερα τα γενέθλιά του, κάθε μέλος της οικογένειάς μας προσέφερε 72.000 δολάρια στο ACLU. Εάν θέλετε να δώσετε 7.20 δολάρια ή 72 δολάρια, ή ό,τι ποσό προτιμάτε στο ACLU για να τιμήσουμε αυτή την ευλογημένη μέρα, πηγαίνετε στο www.aclu.com», συνέχισε.

 

happy birthday

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως ο πλανητάρχης επειδή είχε ενοχληθεί, έχει μπλοκάρει την Teigen από το Twitter σαν πεισματάρικο μωρό.

On Instagram @kyrastev