Πάρα πολύ αποκαλυπτική η Heidi Klum και καλά κάνει...

By Evelina Kyrasta Apr 20, 2018
Thumbnail

Σαφώς η Heidi Klum είναι από τις περιπτώσεις εκείνες που ο χρόνος είναι σχετικός και μάλιστα ίσως θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και εχθρός. Εχθρός όμως μόνο και μόνο γιατί κολλάει μια στερεοτυπικά λάθος ταμπέλα στις γυναίκες που μετά τα 40, ιδίως στον χώρο της μόδας, «λήγουν».

Νο, no, no λέμε κι εμείς και η Heidi Klum όπου με τις αποκαλυπτικές της πόζες αποδεικνύει πως είναι 44, καλλίγραμμη και πιο σέξι από ποτέ.

Το μοντέλο και δημιουργός της σειράς HK Intimates θέλησε να διαφημίσει τη δική της σειρά εσωρούχων, ποζάροντας στο Instagram με ένα μαύρο σουτιέν και μαύρο μικροσκοπικό εσώρουχο.

«Μερικές φορές οι άνθρωποι λένε: ‘Είσαι 44. Σε λίγο θα γίνεις 45, γιατί δε δίνει τη σκυτάλη σε κάποιον άλλον» είχε πει τον περασμένο Φεβρουάριο στην εκπομπή της Έλεν ντε Τζένερις.

«Αλλά αυτό που σκέφτομαι πάντα, είναι πως υπάρχουν πολλές γυναίκες στην ηλικία μου, πολλές που είναι 50, 60, 70. Έχουμε ημερομηνία λήξης; Δεν μπορούμε να νιώθουμε σέξι; Και γιατί πρέπει να βλέπουμε πάντα 20χρονες και 30χρονες σε πασαρέλες, γιατί μια μεγαλύτερη γυναίκα δεν μπορεί να είναι σε επιδείξεις ή κάποια διαφημιστική εκστρατεία;. Γι’ αυτό και συνεχίζω να το κάνω».

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

On Instagram @kyrastev