Ποια είναι η ομορφότερη γυναίκα του κόσμου σύμφωνα με το People;

By Evelina Kyrasta Apr 19, 2018

Εδώ και δεκαετίες το περιοδικό People στις ΗΠΑ αφιερώνει ένα τεύχος τον χρόνο, αναδεικνύοντας τον ομορφότερο άνδρα και την ομορφότερη γυναίκα της χρονιάς!

Τα τελευταία χρόνια, μάλιστα, το περιοδικό γυρίζει επιδεικτικά την πλάτη στις κλασικές καλλονές και εστιάζει κυρίως στις γυναίκες που ξεχωρίζουν για την προσωπικότητα και τον δυναμισμό τους.

Η «πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο» λοιπόν, είναι η τραγουδίστρια Pink, σύμφωνα με το περιοδικό People.

H 37χρονη τραγουδίστρια που έχει αποσπάσει πολλά βραβεία Grammy, ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού χαμογελαστή μαζί με τα δυο της παιδιά: Την 6χρονη κόρη της Willow Sage και τον 15μηνών γιο της, Jameson Moon που έχει αποκτήσει από το γάμο της με τον αθλητή του motocross Carey Hart.

Μιλώντας για την κόρη της, η τραγουδίστρια ομολόγησε: «Το θέμα με το να είσαι γονιός είναι πως ποτέ δεν ξέρεις αν ότι κάνεις είναι σωστό».

Στη συνέντευξή της, η τραγουδίστρια ομολόγησε επίσης πως προσπαθεί να διατηρήσει το νοικοκυριό της «χωρίς ετικέτες» προτιμώντας ένα περιβάλλον ουδέτερο από πλευράς φύλου για να μεγαλώσουν τα παιδιά της.

Ο αρχισυντάκτης του περιοδικού Τζες Κέιγκλ λέει πως θέλει να καταστήσει σαφές ότι το θέμα του τεύχους «δεν είναι διαγωνισμός ομορφιάς» και τονίζει πως η Pink επιλέχθηκε όταν οι συντάκτες είδαν φωτογραφίες της με τα πανέμορφα παιδιά της.

On Instagram @kyrastev