Πουλήθηκε η ονειρική βίλα του Michael Jackson στο Μανχάταν

By Evelina Kyrasta Jan 05, 2019

Δεν είναι άγνωστο πως η περιουσία που άφησε πίσω του ο Michael Jackson μετά τον θάνατό του είναι τεράστια. Καλλιτεχνική, κινητή και ακίνητη.

Ο βασιλιάς της ποπ είχε αρκετά σπίτια στην κατοχή του, τα οποία σήμερα έχουν περάσει στα χέρια των κληρονόμων του, που με τη σειρά τους δεν μοιάζουν να σκοπεύουν να τα αφήσουν ανεκμετάλλευτα.

Μεγάλο μέρος της περιουσίας του έχει ήδη πουληθεί, ενώ πολλά από όσα ο καλλιτέχνης απέκτησε κατά τη διάρκεια της ζωής του αναζητούν σήμερα τον νέο τους ιδιοκτήτη. Η πολυτελέστατη έπαυλη στο Upper East Side του Μανχάταν της Νέας Υόρκης, πάντως, τον βρήκε.

Στην περίπτωση αυτή, βέβαια, δεν μιλάμε για κατοικία που του ανήκε, μα για εκείνη που νοίκιαζε επί πολλά έτη κατά τη δεκαετία του ‘90. Μιλάμε για μία εξαώροφη νεοκλασική βίλα του 1898 με γοτθικά και αναγεννησιακά στοιχεία μεταξύ της 5th Avenue και της λεωφόρου Madison, στην οποία ο Jackson είχε ζήσει, εκτοξεύοντας τη χρηματική της αξία στα ύψη. Πόσα χρήματα έδωσε ο νέος της ιδιοκτήτης για την αποκτήσει;

Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα 32 εκατομμύρια δολάρια! Η τιμή εκκίνησής της μάλιστα, ανερχόταν στα 39 εκατομμύρια, ποσό που μειώθηκε κατά τις διαπραγματεύσεις.

Η έπαυλη έχει συνολική έκταση 1184 τ. μ. και περιλαμβάνει 7 υπνοδωμάτια, μεγάλα καθιστικά και τραπεζαρίες, 10 τζάκια, τεραστίων διαστάσεων κήπο με εξωτερικό lounge αλλά και rooftop!

Στο εσωτερικό της κυριαρχούν το λευκό χρώμα και το ξύλο, ενώ η αισθητική της έχει σχολιαστεί μόνο θετικά.

Και δικαίως, αν κρίνουμε από το φωτογραφικό υλικό που είδε το φως της δημοσιότητας…

On Instagram @kyrastev