Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Περιμένουν δίδυμα;

By Evelina Kyrasta Aug 25, 2018
Thumbnail

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούσαν φήμες πως παρά τα όσα είχαν ακουστεί περί καθυστέρησης της εγκυμοσύνης της Meghan Markle, η Δούκισσα του Sussex είναι τελικά έγκυος.

Παρά το γεγονός ότι ορισμένοι διέψευδαν την είδηση, όπως φαίνεται η Meghan όχι απλά είναι έγκυος μα ετοιμάζεται να χαρίσει στον εγγονό της Queen Elizabeth… δίδυμα κοριτσάκια!

Τελευταίες πληροφορίες του περιοδικού «Life&Style» θέλουν το Παλάτι να έχει επιβεβαιώσει την είδηση, πράγμα που μας κάνει να πιστεύουμε πως αυτή τη φορά όσα γράφτηκαν μπορεί και να έχουν βάση. 

Αν, πάντως, αποδειχθεί πως για ακόμα μία φορά οι δαιμόνιοι δημοσιογράφοι του εξωτερικού πέφτουν έξω, δύσκολα θα πιστέψουμε ξανά περί εγκυμοσύνης της όμορφης Meghan…

[[{"fid":"26309","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":406,"width":300,"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

On Instagram @kyrastev