Πρίγκιπας William: Αυτό είναι το παραμύθι που λέει στα παιδιά του για να κοιμηθούν

By Evelina Kyrasta Sep 16, 2018
Thumbnail

Μπορεί να μιλάμε για μια βασιλική οικογένεια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Πρίγκιπας William και η Kate Middleton δεν είναι γονείς όπως όλοι οι υπόλοιποι… κοινοί θνητοί.

Λατρεύουν τα παιδιά τους, τα μεγαλώνουν όσο καλύτερα μπορούν και φυσικά περνούν χρόνο μαζί τους. Μάλιστα ο Πρίγκιπας William βάζει για ύπνο τα αγγελούδια του και έχουν και ένα αγαπημένο παραμύθι το οποίο λένε κάθε βράδυ για να κοιμηθούν πιο εύκολα.

Σε δηλώσεις του ο Πρίγκιπας William αποκάλυψε ότι το αγαπημένο παραμύθι τόσο του Πρίγκιπα George όσο και της Πριγκίπισσας Charlotte, είναι το Γκρούφαλο.

Μάλιστα ο Δούκας του Cambridge συνάντησε την συγγραφέα του βιβλίου, Julia Donaldson, στο Παλάτι του Kensington και της είπε: «Ξέρω ποια είσαι. Είναι επιτυχία στην οικογένειά μας το βιβλίο σου».

Το Γκρούφαλο είναι ένας ήρωας που έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια παιδιά σε ολόκληρο τον πλανήτη, σε μια ιστορία που συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κλασικές για παιδιά. Όσο για τους δημιουργούς του, χάρη σ΄ αυτήν εδώ τη συνεργασία τους, θεωρούνται το πιο πετυχημένο δημιουργικό δίδυμο στη σύγχρονη ιστορία του παιδικού βιβλίου!

Το εντοπίσαμε εδώ.

On Instagram @kyrastev