Rihanna: Στα μαχαίρια με τον πατέρα της – Προχωράει σε μήνυση

By Evelina Kyrasta Jan 16, 2019
Thumbnail

Η Rihanna δεν αστειεύεται και μοιάζει να μην χαρίζει κάστανα ούτε στο ίδιο της τον πατέρα. Η τραγουδίστρια κινήθηκε νομικά εναντίον του πατέρα της κι αυτό γιατί φέρεται να χρησιμοποίησε το όνομά τους που η ίδια έχει κάνει brand και τη σχέση τους για να στήσει δική του επιχείρηση.

Ο Ronald Fenty έστησε μια επιχείρηση το 2017 με την επωνυμία Fenty Entertainment. Το πρόβλημα ξεκινάει ακριβώς εκεί μιας και η Rihanna έχει ήδη δώσει αυτό το όνομα σε δικές της επιχειρήσεις μεταξύ των οποίων και αυτή με τα καλλυντικά.

Επίσης, στα δικαστικά έγγραφα η τραγουδίστρια υποστηρίζει πως ο πατέρας της προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την φήμη της και πως μαζί με τον συνέταιρό του δηλώνουν ψευδώς managers της. Μάλιστα επιχείρησαν να κλείσουν μια σειρά συναυλιών της έναντι 15εκ. δολαρίων.

Η τραγουδίστρια δηλώνει πως έχει προειδοποιήσει τον Ronald Fenty μα εκείνος συνεχίζει να αισχροκερδεί εις βάρος της.

Οι σχέσεις τους έχουν περάσει από σαράντα κύματα μιας και ο Ronald Fenty υπήρξε αλκοολικός και εθισμένος στην κοκαΐνη για μεγάλο χρονικό διάστημα και μάλιστα όπως είχε εξομολογηθεί η ίδια η τραγουδίστρια, ήταν και βίαιος απέναντι στη μητέρα της με την οποία πια έχουν χωρίσει.

On Instagram @kyrastev