Serena Williams: Αποκάλυψε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει μετά τη γέννα

By Evelina Kyrasta Aug 07, 2018
Thumbnail

Η μητρότητα δεν είναι απλώς μια αλλαγή κεφαλαίου, είναι ένα νέο βιβλίο στη ζωή κάθε γυναίκας.

Πλέον πολλές διάσημες φωνές ακούγονται όπου περιγράφουν και την όχι τόσο ιδανική πλευρά της μητρότητας και τους δαίμονες με τους οποίους έχουν να παλέψουν οι γυναίκες.

Η Serena Williams, όπως όλες σχεδόν οι γυναίκες επέστρεψε στην καθημερινότητά της και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Οι προπονήσεις δεν είναι για εκείνη το ίδιο εύκολες όπως μας αποκαλύπτει μέσω του τελευταίου της instagram post.

«Η τελευταία εβδομάδα δεν ήταν εύκολη για εμένα. Όχι μόνο πάλευα με προσωπικά μου ζητήματα αλλά ήμουν και απίστευτα λυπημένη. Κυρίως ένιωθα ότι δεν ήμουν καλή μητέρα. Διάβασα αρκετά άρθρα που έγραφαν ότι η επιλόχειος κατάθλιψη μπορεί να διαρκέσει μέχρι 3 χρόνια εάν δεν αντιμετωπιστεί», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας. «Οι περισσότερες μητέρες αντιμετωπίζετε το ίδιο πράγμα. Είτε είστε στο σπίτι είτε δουλεύετε, το να βρίσκετε την ισορροπία με τα παιδιά είναι μορφή τέχνης. Εσείς είστε οι πραγματικές ηρωίδες», συνέχισε.

Η 36χρονη εκμυστηρεύτηκε στο κοινό της ότι θα ήθελε να βρίσκεται πιο κοντά στη μικρή της κόρη, παρότι βλέπονται κάθε μέρα. «Δουλεύω πολύ, προπονούμαι και προσπαθώ να είμαι όσο καλύτερη γίνεται», είπε χαρακτηριστικά.

Καταλήγει όμως με ένα πολύ θετικό και αληθινό μήνυμα. Είναι ok να μην είσαι καλά, είναι ok να έχεις δύσκολες ημέρες και δεν χρειάζεται να τις πασπαλίζεις και με έξτρα άγχος και ενοχές. Και πολύ καλά τα λέει η Serena…

 

On Instagram @kyrastev