Το σχόλιο της Gwyneth Paltrow για τις Aniston-Jolie, ήταν ό,τι καλύτερο ακούσαμε

By Evelina Kyrasta Jan 08, 2019
Thumbnail

Το Instagram είναι ένα από αυτά τα κοινωνικά δίκτυα που λίγο αν έχεις καλή παρατηρητικότητα, βρίσκεις τα πιο απίστευτα σχόλια που μπορεί να έχουν κάνει οι διάσημοι celebrities σε διάφορα posts. Κι ένα τρομερά αστείο σχόλιο έκανε και η Gwyneth Paltrow σε ένα post, που σχετιζόταν με τον πρώην της, Brad Pitt.

Το post αφορούσε ένα παλιό άρθρο από το 2006, το οποίο έλεγε πως ο Brad Pitt αλλάζει εξωτερική εμφάνιση ανάλογα με τις συντρόφους του. Και αυτό το έχεις διαβάσει στο παρελθόν και μέσα από τη δική μας στήλη εδώ. Όπως θα θυμάσαι, με όποια ηθοποιό και αν ήταν ο Brad, το look του ήταν πάντα ίδιο με της συντρόφου του.

Έτσι το απόσπασμα που έχει δημοσιευτεί, έχει φωτογραφίες του Brad με τις Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow και Angelina Jolie, με τον τίτλο να γράφει: «Brad: ο άνθρωπος που του αρέσει να μοιάζει όπως οι κοπέλες του».

Η Gwyneth λοιπόν είδε αυτό το post και φυσικά δεν το άφησε ασχολίαστο, γράφοντας από κάτω: «Ή εμάς μας άρεσε να μοιάζουμε σαν εκείνον. Ας το παραδεχτούμε», αναφερόμενη φυσικά και στις Angelina Jolie-Jennifer Aniston. Βασικά από όποια άποψη και αν το δεις είναι αδύνατο να αρνηθείς πως δεν υπάρχουν ομοιότητες ανάμεσα στα ζευγάρια. Δεν ξέρουμε ωστόσο αν το σχόλιο αυτό φάνηκε το ίδιο αστείο και στις άλλες δύο πρώην συζύγους του ηθοποιού, όσο σε εμάς.

Εμείς πάντως πολύ τη λατρέψαμε μετά από αυτό της το σχόλιο.

On Instagram @kyrastev