Σκάνδαλο μεγατόνων - Ο σύντροφος της Khloe Kardashian πιάνεται επ’ αυτοφώρω να την απατάει

By Evelina Kyrasta Apr 11, 2018
Thumbnail

Αν νομίζεις ότι οι πλούσιες και διάσημες τα έχουν όλα, πλανάσαι πλάνην οικτρά. Διότι μπορεί να τις χαρακτηρίζει η αφθονία στα υλικά αγαθά, αλλά η αλήθεια είναι ότι τις συμπεριφορές των ανθρώπων δεν μπορούν να τις ελέγξουν.

Εδώ και λίγες ώρες λοιπόν, η Khloe Kardashian είναι και επισήμως η απόλυτη απατημένη της showbiz –επιτέλους να χαρεί λίγο και η Jennifer Aniston- μιας και ο σύντροφός της και πατέρας του παιδιού της βεβαίως βεβαίως, Tristan Thompson, έγινε… τσακωτός!

Lani Blair το όνομά της, striper το επάγγελμά της. Με τη γυναίκα αυτή λοιπόν ο μέλλων πατερούλης πέρασε αρκετές ώρες, τόσο σε strip club όσο και σε δωμάτιο ξενοδοχείου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η Lani δεν είναι άγνωστη στο χώρο της showbiz.

Το TMZ μάλιστα, δημοσιεύει και video όπου δείχνει τον… υποφαινόμενο, να φιλάει την Βlair, λογικά υπό την επήρεια αλκοόλ!

Ήδη η πρώην του Thompson και μητέρα του πρώτου του παιδιού, Jordan Craig, στηρίζει την Khloe όπως και η κλασική τσαπερδόνα Amber Rose, η οποία γενικά ανακατεύεται παντού. Ο κόσμος αγωνιά για την αντίδραση της Κhloe η οποία λογικά θα είναι άμεση. Περιμένουμε…

Το διαβάσαμε στο queen.gr

On Instagram @kyrastev