Στα μαχαίρια Jennifer Aniston - Justin Theroux: Την απειλεί και διεκδικεί τη μισή της περιουσία

By Evelina Kyrasta Aug 19, 2018
Thumbnail

Τον Φεβρουάριο που μας πέρασε, μία ωραία πρωία η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux μας ανακοίνωσαν πως αποφάσισαν να χωρίσουν έπειτα από 5χρόνια κοινής ζωής και 2 χρόνια έγγαμου βίου. 

Έτσι χωρίς να συμβεί κάτι τρομερό, έδωσαν ένα τέλος και από τότε ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή τους. Φυσικά όμως από τότε έχουν κυκλοφορήσει ένα σωρό δημοσιεύματα σχετικά με τον χωρισμό τους.

Στην πρόσφατη συνέντευξή της όμως η Jennifer Aniston θα λέγαμε πως ξεκαθάρισε πολλά πράγματα σχετικά με αυτά που λέγονται για εκείνη και τη ζωή της κατά διαστήματα. Και αφού αναφέρθηκε στο θέμα της εγκυμοσύνης της και σε αυτά που λέει ο κόσμος, λίγες μέρες μετά, κυκλοφορεί είδηση σχετικά με το δύσκολο διαζύγιο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Life&Style το διαζύγιο της Jennifer Aniston και του Justin Theroux είναι από τα πιο δύσκολα διαζύγια ever (ναι ίσως ξεπερνάει και αυτό των Brangelina) και σύμφωνα με το περιοδικό ο ηθoποιός θέλει τουλάχιστον τη μισή περιουσία της, η οποία ξεπερνά τα 200 εκατομμύρια δολάρια.

[[{"fid":"26147","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":406,"width":300,"style":"width: 400px; height: 450px;","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

 

Καταλαβαίνεις λοιπόν, πως η 49χρονη ηθοποιός είναι έξαλλη με όλο αυτό –και δεν την αδικούμε. Μάλιστα γίνεται λόγος και για υβριστικά μηνύματα και emails που λαμβάνει η ηθοποιός, ενώ δεν λείπουν από το όλο σκηνικό και οι απειλές.

Πηγή που βρίσκεται κοντά στην ηθοποιό, είπε επίσης, πως η Jennifer σε δήλωση της ανέφερε, πως ο Justin Theroux την χρησιμοποιούσε –και την χρησιμοποιεί ακόμη- μόνο και μόνο για να ανεβάσει τις μετοχές του και να ενισχύσει τη φήμη του.

Στη θέση της θα ήμασταν το ίδιο έξαλλες κι ακόμη περισσότερο. Τι άλλο θα της συμβεί ακόμη;

Το διαβάσαμε ΕΔΩ

On Instagram @kyrastev