Τέλος στην εργένικη ζωή έδωσε ο Hugh Grant και παντρεύτηκε στα 57 του χρόνια

By Evelina Kyrasta May 26, 2018
Thumbnail

Ένας από τους Βρετανούς ηθοποιούς που έχεις δει πολλάκις μέσα από τις πιο ρομαντικές ταινίες είναι ο Hugh Grant. Αν και το προφίλ του στις ταινίες μοιάζει ιδανικό για μία γυναίκα, στην πραγματική ζωή ο Hugh Grant δηλώνει κατά του γάμου και τις μόνιμης δέσμευσης. Αυτό φυσικά δεν το έχει αποτρέψει να κάνει μακροχρόνιες σχέσεις αλλά και παιδιά. 

[[{"fid":"22779","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":1024,"width":728,"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Στα 57 του, o Hugh Grant παντρεύτηκε την 39χρονη τηλεοπτική παραγωγό Anna Eberstein με την οποία είναι μαζί ήδη 6 χρόνια κι έχουν 3 παιδιά, στο Chelsea του Λονδίνου. Το ζευγάρι, λίγες μέρες πριν είχε ανακοινώσει επίσημα τους αρραβώνες του και τότε όλοι απόρησαν με το γεγονός. Αν και κανείς δεν περίμενε ότι ο ηθοποιός θα υποκύψει τελικά και θα δεχθεί την δέσμευση ενός γάμο, αφού από το παρελθόν του ήταν ξεκάθαρο ότι δεν είναι ποτέ στα σχέδιά του. Αρκεί να μάθεις ότι ο Grant έχει ακόμα δύο παιδιά με την κινέζα ηθοποιό Tinglan Hong, ενώ οι μακροχρόνιες σχέσεις του με την Liz Hurley και την Jemima Goldsmith δεν κατέληξαν ποτέ σε κάτι πιο επίσημο πέραν της σχέσης. 

Αναμένουμε να δούμε τη συνέχεια, ευχόμενοι φυσικά ένα ανθόσπαρτο έγγαμο βίο.

On Instagram @kyrastev