Τέλος στον γάμο των Beckham; Ο χωρισμός τους έγινε εξώφυλλο!

By Evelina Kyrasta Nov 25, 2018
Thumbnail

Δύσκολα τα πράγματα για τη Victoria Beckham, η οποία καλείται να αντιμετωπίσει για ακόμα μία φορά τα δημοσιεύματα που τη χωρίζουν από την σύζυγό της David.

Μόνο που αυτή τη φορά, τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά, αφού τον χωρισμό τους φιλοξενεί ένα διεθνούς φήμης περιοδικό του οποίου τα ρεπορτάζ έχουν την τάση να... επιβεβαιώνονται. 

«Διαζύγιο των Beckham αξίας 1,2 δισεκατομμυρίων», διαβάζουμε στο εξώφυλλο, ενώ δημοσιογράφοι του περιοδικού θέλουν τη Victoria να έχει καταρρεύσει συναισθηματικά μετά τις δηλώσεις του επί 19 χρόνια συζύγου της περί μη ονειρικού γάμου των δυο τους. 

Οι δυο τους φέρονται να βρίσκονται ξανά στα πρόθυρα του χωρισμού με το μοίρασμα της τεράστιας περιουσίας που έχουν αποκτήσει μαζί να πέφτει κι αυτό στο τραπέζι. 

Η αλήθεια είναι, πάντως, πως οι απιστίες του David παραήταν πολλές για να τις αντέξει κάποια. Και να σκεφτείς πως η Victoria είναι η τελευταία που θα έλεγε το «ναι» σε αυτόν τον χωρισμό... 

[[{"fid":"30468","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":768,"width":572,"style":"width: 447px; height: 600px;","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

On Instagram @kyrastev