Τεράστια ντροπή! Γιατί τελικά ο πατέρας της Meghan Markle δεν θα παραστεί στον γάμο;

By Evelina Kyrasta May 15, 2018
Thumbnail

Ο πατέρας της Meghan Markle μάλλον δεν θα παρακολουθήσει το γάμο της κόρης του, καθώς φέρεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, αλλά και να είναι μπλεγμένος σε σκάνδαλο που σχετίζεται με παπαράτσι.

Οι πληροφορίες πως υπέστη καρδιακό επεισόδιο πριν από έξι ημέρες και πως ανησυχεί για την υγεία του λόγω συνεχόμενων πόνων στο στήθος, μεταδόθηκαν από το TMZ. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό…

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ο Thomas Markle συνεργάστηκε με φωτογραφικό πρακτορείο με έδρα στο Λος Άντζελες για να σκηνοθετήσει φωτογραφίες με τις ετοιμασίες του ιδίου για τον γάμο.

Το Παλάτι του Κένσινγκτον, απάντησε ότι δεν έχει κανένα σχόλιο να κάνει σχετικά με τις πληροφορίες και είπε πως η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry ζητούν ξανά την κατανόηση και τον σεβασμό σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση.

Νωρίτερα ωστόσο είχε ανακοινωθεί από το Παλάτι πως ο Thomas Markle θα ήταν αυτός που θα συνόδευε την κόρη του στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο Windsor, όπου το Σάββατο θα γίνει ο γάμος.

Αλλά το TMZ μετέδωσε ότι ο Markle αποφάσισε να μην πάει γιατί δεν θέλει να ντροπιάσει την βασιλική οικογένεια ή την κόρη του μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου με τους παπαράτσι.

Το TMZ μετέδωσε πως ο πατέρας της Meghan Markle επέτρεψε στο φωτογραφικό πρακτορείο να τραβήξει φωτογραφίες του και ότι ο ίδιος είπε πως δεν είχε κίνητρο τα χρήματα.

Ο ιστότοπος ανέφερε ότι ο Markle είχε διαμαρτυρηθεί ότι κάποιες φορές κατά το τελευταίο έτος ο ίδιος είχε δεχθεί κυνήγι από παπαράτσι, και ότι είχε απορρίψει μεγάλες οικονομικές προσφορές για συνεντεύξεις ύψους. Σκέφτηκε ότι οι εικόνες θα βοηθούσαν στη δημόσια εικόνα του.

Οι φωτογραφίες τον έδειχναν να κάνει πρόβες για το γαμήλιό του κοστούμι, να κάνει γυμναστική σε ένα πάρκο, να διαβάζει ένα βιβλίο για τη βρετανική ιστορία και να αναζητά αναφορές σε ένα internet cafe για τον επερχόμενο γάμο.

Νωρίτερα τη Δευτέρα, η Samantha Markle, ετεροθαλής αδελφή της Meghan Markle, ισχυρίστηκε στην τηλεόραση ότι ήταν δική της ιδέα οι φωτογραφίες.

On Instagram @kyrastev