Θρήνος για τον Ολυμπιονίκη Bode Miller - H 19 μηνών κόρη του πνίγηκε σε πισίνα

By Evelina Kyrasta Jun 13, 2018
Thumbnail

Δύσκολες ώρες περνά ο πρώην Αμερικανός Ολυμπιονίκης σκιέρ Bode Miller μετά τον τραγικό θάνατο της 19 μηνών κόρης του, που πνίγηκε πέφτοντας μέσα σε πισίνα.

Η Έμυ Μίλερ ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από την πισίνα ενός γειτονικού σπιτιού του γνωστού αθλητή και οι γιατροί δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή.

Ο Bode Miller δημοσίευσε στο Instagram μερικές φωτογραφίες της κόρης του, σημειώνοντας μεταξύ άλλων στο μήνυμα που τις συνόδευε, πως νιώθουν «παραπάνω από συντετριμμένοι».

 

A post shared by Bode Miller (@millerbode) on

«Νιώθουμε παραπάνω από συντετριμμένοι. Το κοριτσάκι μας, η Έμυ, πέθανε χτες. Ποτέ δεν φανταζόμασταν πως θα βιώναμε τέτοιον πόνο. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την αγάπη, το φως και το πνεύμα της», ανέφερε ο Bode Miller, ζητώντας από τον κόσμο να σεβαστούν το πένθος της οικογένειάς του.

Ο Bode Miller είναι ο πιο επιτυχημένος σκιέρ στην ιστορία της Αμερικής, έχοντας κερδίσει έξι Ολυμπιακά μετάλλια, ανάμεσά τους και το χρυσό στους Αγώνες του 2010.

Ο 40χρονος αθλητής και η σύζυγός του, Μόργκαν, που είναι επαγγελματίας παίκτης του βόλεϊ και μοντέλο, ήταν σε ένα πάρτι το βράδυ του Σαββάτου όταν συνέβη το τραγικό περιστατικό.

Η κόρη τους κατάφερε κάπως να φύγει και βρέθηκε μέσα στην πισίνα από την μητέρα της, που όταν την είδε πήδηξε να την βγάλει και προσπάθησε να την επαναφέρει. Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά τελικά υπέκυψε. Το ζευγάρι έχει επίσης έναν γιο και περιμένουν το τρίτο τους παιδί.

On Instagram @kyrastev