Ζιζέλ: Κατακεραυνώνει τις influencers και μετά αναγκάζεται να το μαζέψει

By Evelina Kyrasta Jun 15, 2018

Η Ζιζέλ έχει καταφέρει να ταυτίσει το όνομά της με την έννοια του τοπ μόντελ. Αυτό το παίρνουμε ως δεδομένο.

Η φωτογράφισή της για την αμερικανική Vogue και οι δηλώσεις της για τα νεαρά μοντέλα που χρησιμοποιούν το Instagram για προβολή προκάλεσαν αντιδράσεις.

Πιο συγκεκριμένα, η Ζιζέλ μίλησε απαξιωτικά για τις νεαρές influencers και για τη χρήση του Instagram ως βασικού ορμητηρίου φήμης και θαυμασμού.

«Εγώ στο Instagram θα δημοσίευα μόνο φωτογραφίες από ηλιοβασιλέματα. Δεν ανήκω σε αυτή τη γενιά και πρέπει να είμαι ειλικρινής γι’αυτό. Είμαι μεγαλύτερη και πιο σοφή. Αν έπρεπε να προωθήσω τον εαυτό μου με τον τρόπο που το κάνουν τα σημερινά μοντέλα, ξεχάστε το. Δεν θα το έκανα», σημείωσε η Ζιζέλ στη συνέντευξή της στο περιοδικό.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι αντιδράσεις και το ανάλογο κράξιμο δεν άργησαν να φανούν κι έτσι η Ζιζέλ αναγκάστηκε να απολογηθεί ή όπως η ίδια δήλωσε, να διευκρινίσει.

«Λυπάμαι που οι δηλώσεις μου στη συνέντευξη της Vogue παρερμηνεύτηκαν. Η πρόθεσή μου ήταν απλά να εκφράσω ότι προέρχομαι από μια παλαιότερη γενιά και δεν γνωρίζω καλά την τεχνολογία», έγραψε στο Twitter.

«Θαυμάζω τη νεότερη γενιά και τις ικανότητές της να χειρίζεται τις απαιτήσεις των social media. Σίγουρα δεν νιώθω πιο σοφή από κανέναν και πιστεύω ότι όλοι μαθαίνουμε» συμπλήρωσε.

 

On Instagram @kyrastev