Οργανώστε εύκολα ένα πασχαλινό κυνήγι θησαυρού για τα παιδιά

Πέμπτη, Απρίλιος 13, 2017 - 11:30

Σκέφτεστε κάποιον καλύτερο τρόπο από το κυνήγι θησαυρού με πασχαλινά αυγά για να διασκεδάσετε με τα παιδιά το Πάσχα;

Σχεδιάστε το κυνήγι εύκολα στην αυλή του σπιτιού, του χωριού, στο πάρκο κοντά στο σπίτι ή στην πλατεία.

Διακοσμήστε το σπίτι κρεμώντας μπαλόνια εξωτερικά, έτσι ώστε να μάθουν όλοι τον τόπο διεξαγωγής (σαν αγώνα). Αν σχεδιάζετε να σερβίρετε σνακ στη διάρκεια του κυνηγιού, μπορείτε να διακοσμήσετε χαμηλά τραπέζια με χρωματιστά τραπεζομάντιλα. Φυσικά θα έχετε τα πασχαλινά καλάθια έτοιμα για τα παιδιά για να ξεκινήσει το παιχνίδι.

Προμηθευτείτε νωρίς οτιδήποτε θέλετε να κρύψετε. Εκτός από τα σοκολατένια αυγά, κρύψτε κλασικά πασχαλινά αυγά, σοκολατένια λαγουδάκια, μικροσκοπικά παιχνιδάκια, τατουάζ, αυτοκόλλητα και οτιδήποτε άλλο σε μικρό μέγεθος αρέσει στο παιδί και την παρέα του. Μη ξεχάσετε να πάρετε και το δώρο του νικητή!

Συμβουλή έξτρα για το κυνήγι θησαυρού:

Προβλέψτε περίπου 12 αυγά/παιχνίδια ανά επισκέπτη έτσι ώστε ο καθένας να έχει την ευκαιρία να βρει και να συλλέξει ένα καλό αριθμό. Επιπλέον καλύτερα να έχετε μερικά παραπάνω καλάθια σε περίπτωση που κάποιος ξεχάσει να φέρει το δικό του.

Αν τα παιδιά που θα παίξουν είναι και μικρά και μεγάλα είναι καλύτερα να χωρίσετε τον χώρο στα δύο για να μπορείτε να κρύψετε τα πασχαλινά αυγά με βάση την ηλικιακή ομάδα. Βρείτε εύκολες κρυψώνες για τα μικρά παιδιά, και πιο δύσκολες για τα μεγαλύτερα. Τα δύσκολα σημεία είναι η τέλεια πρόκληση για τα μεγαλύτερα παιδιά. ‘Οταν χρειάζεται να αναζητήσουν τα πασχαλινά αυγά σε δυσκολότερα σημεία τα βοηθάει να απολαύσουν το κυνήγι περισσότερο.

4moms.gr

instagram @lime_and_life

Και #vitamine και #sea #summer2018 #instagood #picoftheday #instamoment #artsy #vsco #cyprus #limelife Μία ημέρα στα Λεύκαρα... cause life is about moments #trip #travel #instatravel #instamoments #instagood #bliss #instafashion #fashion #dress #streetstyle #lefkara #cyprus #limelife ❗️check 🔝bio❗️ Camera, a save button for the minds eye #camera #photography #eyes #soul #bliss #retro #vintage #retrosoul #pic #strikeapose #moments #remember #memory #LimeLife #cyprus Peace, Love and #icecream #sweet #sugar #meltme #foodforsoul #instataste #chocolate #choco #chocoholic #foodgasm #LimeLife #cyprus Be a sinner and sin strongly #sin #sinner #sweet #sweetdream the best #cheesecake ever #lemoncurd #lemoncheesecake #sugar #sweettooth #foodporn #foodies #foodinstagram #instataste #amsterdam #placetobe by @cheesycakesofficial #limelife