Αυτά είναι τα δημοφιλέστερα ονόματα μωρών για το 2018

Κυριακή, Φεβρουάριος 4, 2018 - 10:15

Το 2018 μπήκε για τα καλά και οι μέλλουσες μανούλες έχουν ριχτεί για τα καλά στη μάχη της αναζήτησης του ιδανικού ονόματος για τα νέα μέλη της οικογένειά τους.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η ιστοσελίδα Babycenter.com παρουσιάζει τα δημοφιλέστερα ονόματα μωρών βάσει της ψηφοφορίας που είναι μόνιμα ανοιχτή και στην οποία σπεύδουν οι μανούλες να ρίξουν την ψήφο τους στο όνομα το οποίο διάλεξαν για το μωρό τους.

Καθημερινά η λίστα ανανεώνεται με την καταμέτρηση των νέων ψήφων, πράγμα που κάνει τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα μία από τις πιο αξιόπιστες, καθώς μας δίνει τη δυνατότητα να δούμε πώς ονομάζονται τα περισσότερα μωρά του 2018 ανά πάσα ώρα και στιγμή χωρίς να περιμένουμε την επίσημη λίστα των ΗΠΑ που θα κάνει την εμφάνισή της την επόμενη χρονιά. 

Όπως θα δείτε στη λίστα που ακολουθεί τα «δυνατά χαρτιά» παραμένουν στις πρώτες θέσεις τόσο στη λίστα των κοριτσιών όσο και των αγοριών, με τις μανούλες να μην έχουν τον παραμικρό ενδοιασμό να δώσουν στα παιδιά τους μερικά από τα πλέον συνηθισμένα ονόματα.

Συνηθισμένα μεν, ωραία δε, γι’ αυτό δεν τις παρεξηγούμε.

Ποια είναι τα 10 πρώτα ανδρικά και γυναικεία ονόματα που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας με τα δημοφιλέστερα ονόματα μωρών για το 2018;

Η απάντηση στον πίνακα που ακολουθεί: 

instagram @lime_and_life

Και #vitamine και #sea #summer2018 #instagood #picoftheday #instamoment #artsy #vsco #cyprus #limelife Μία ημέρα στα Λεύκαρα... cause life is about moments #trip #travel #instatravel #instamoments #instagood #bliss #instafashion #fashion #dress #streetstyle #lefkara #cyprus #limelife ❗️check 🔝bio❗️ Camera, a save button for the minds eye #camera #photography #eyes #soul #bliss #retro #vintage #retrosoul #pic #strikeapose #moments #remember #memory #LimeLife #cyprus Peace, Love and #icecream #sweet #sugar #meltme #foodforsoul #instataste #chocolate #choco #chocoholic #foodgasm #LimeLife #cyprus Be a sinner and sin strongly #sin #sinner #sweet #sweetdream the best #cheesecake ever #lemoncurd #lemoncheesecake #sugar #sweettooth #foodporn #foodies #foodinstagram #instataste #amsterdam #placetobe by @cheesycakesofficial #limelife