4 πράγματα που θεωρείς σημαντικά όταν είσαι έγκυος αλλά τελικά δεν είναι

Παρασκευή, Αύγουστος 4, 2017 - 11:45

Όσο οι μέρες πλησιάζουν οι μητέρες θέλουν να είναι τα πάντα έτοιμα. Από το δωμάτιο και τα ρουχαλάκια μέχρι τα είδη πρώτης ανάγκης. Τα παρακάτω τέσσερα όμως θα έρθουν στην πορεία και δε χρειάζεται να σας αγχώνουν.

-Να αγοράσετε βρεφικά παιχνίδια: Και τίποτα να μην αγοράσετε να είστε σίγουρες πως τον πρώτο καιρό ή και χρόνια το σπίτι σας θα είναι γεμάτο από αυτά.

-Να ετοιμάσετε το παιδικό δωμάτιο: Η αλήθεια είναι πως έχετε αρκετό καιρό γι αυτό. Ειδικά τους πρώτους μήνες οι μητέρες θέλουν το παιδί τους δίπλα τους και συνήθως κοιμούνται σε καλαθούνα ή λίκνο στην κρεβατοκάμαρα. Επομένως, έχετε άπλετο χρόνο για να ετοιμάσετε το δικό του δωμάτιο.

-Να πάρετε ό,τι ρούχο μπορείτε: Και πάλι, ο χρόνος είναι άπλετος. Τον πρώτο καιρό το μωρό θα φορά μόνο φορμάκια που είναι πρακτικά και πλένονται εύκολα. Σίγουρα γονείς, συγγενείς και φίλοι θα σας προμηθεύσουν με αυτά και μόλις δείτε τι είναι πρακτικό για εσάς και τι όχι, μπορείτε να κάνετε τα ψώνια ας.

-Αν το μωρό θα είναι όμορφο: Φυσικά και θα είναι. Όμορφο, γλυκό και πολλά ακόμη επίθετα που θα σας κάνουν να λιώνετε μόλις το κοιτάτε!

 

4moms.gr
 

instagram @lime_and_life

Be a sinner and sin strongly #sin #sinner #sweet #sweetdream the best #cheesecake ever #lemoncurd #lemoncheesecake #sugar #sweettooth #foodporn #foodies #foodinstagram #instataste #amsterdam #placetobe by @cheesycakesofficial #limelife #scared to #jump❓  No way❗️#limelife #cyprus #quotes Kindness is a language which the deaf can hear and the blind can see #quotes #quoteoftheday #kindness #love #bliss #openyourheart #limelife #cyprus Χριστός Ανέστη! #easter #eastereggs #love #familytime #cyprus #limelife Life is like a cup of tea, it's all in how you make it #cup #tea #tealover #herbs #instadrink #instatea #bliss #elixir #life #teaaddict #cyprus #limelife