Αυτό είναι το fashion brand που κέρδισε στην αναζήτηση του Google το 2017

Πέμπτη, Δεκέμβριος 28, 2017 - 09:15

Το 2017 φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του με τις ανασκοπήσεις και τους απολογισμούς να βρίσκονται στο πικ τους τη συγκεκριμένη περίοδο. Και μαζί με εσένα, έρχεται και η Google, η οποία κάνει τον δικό της απολογισμό και μας παρουσιάζει το fashion brand που όπως φαίνεται κέρδισε τις εντυπώσεις και βγήκε πρώτο στις αναζητήσεις στο διαδίκτυο για τη φετινή χρονιά.

Έχεις κι εσύ την αγωνία για το ποιο είναι; Δε θα την έχεις πια, αφού η Google ανακοίνωσε πως το most googled  fashion brand είναι ο ιταλικός οίκος Gucci, αφήνοντας δεύτερο τον Louis Vuitton και τρίτο το Supreme. Στην πραγματικότητα, αν κάνεις και εσύ τον απολογισμό για το ποιο brand είδες να φοριέται περισσότερο φέτος, θα δεις πως το συγκεκριμένο είναι αυτό που θα σου έρθει πρώτο στο μυαλό. Η φετινή χρονιά για τον Gucci ήταν γεμάτη από εντυπωσιακές συλλογές αλλά και ιδιαίτερες συνεργασίες με αποτέλεσμα διακαιωματικά να βρίσκεται στη συγκεκριμένη θέση.  

Δες τη fashion most googled δεκάδα:

1. Gucci

2. Louis Vuitton

3. Supreme

4. Fashion Nova

5. Chanel

6. Saint Laurent

7. Dior

8. Dolce & Gabbana

9. Valentino

10. Moschino

instagram @lime_and_life

Be a sinner and sin strongly #sin #sinner #sweet #sweetdream the best #cheesecake ever #lemoncurd #lemoncheesecake #sugar #sweettooth #foodporn #foodies #foodinstagram #instataste #amsterdam #placetobe by @cheesycakesofficial #limelife #scared to #jump❓  No way❗️#limelife #cyprus #quotes Kindness is a language which the deaf can hear and the blind can see #quotes #quoteoftheday #kindness #love #bliss #openyourheart #limelife #cyprus Χριστός Ανέστη! #easter #eastereggs #love #familytime #cyprus #limelife Life is like a cup of tea, it's all in how you make it #cup #tea #tealover #herbs #instadrink #instatea #bliss #elixir #life #teaaddict #cyprus #limelife