Δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε από την παρουσίαση της νέας σειράς της Swarovski Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019

Τετάρτη, Δεκέμβριος 5, 2018 - 08:15

Η πρόσκληση έγραφε: “Ετοιμάστε βαλίτσες, ακολουθείστε τον δυνατό ήλιο και περιπλανηθείτε στα μαγευτικά νησιά της Μεσογείου. Από τη Σαντορίνη στη Σικελία και από την Κέρκυρα στο Κάπρι, η φετινή καλοκαιρινή συλλογή της Swarovski μας παροτρύνει να αφήσουμε για λίγο τους ρυθμούς της πόλης και να ανοίξουμε την καρδιά μας σε νέες περιπέτειες” και φυσικά ήταν κάτι παραπάνω από αντιπροσωπευτική.

 

 

Χθες το απόγευμα, λοιπόν, στο Pralina Experience στη Στασικράτους έγινε η παρουσίαση της νέας συλλογής κοσμημάτων και αξεσουάρ της Swarovski «Sunshine Collection” Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019 και τα κομμάτια που ξεχωρίσαμε… πολλά!

 

 

Άλλα πιο παιχνιδιάρικα και ιδιαίτερα, άλλα πιο κλασικά και διαχρονικά, το σίγουρο είναι πως μπορούν να προσαρμοστούν και να κλέψουν τα βλέμματα σε κάθε εμφάνιση! 

 

 

Κοσμήματα άμεσα συνυφασμένα με τη σύγχρονη πολυτέλεια, τις συναρπαστικές ανατροπές, την εξαιρετική ποιότητα και ποικιλία.

Παίρνουμε ιδέες για τα χριστουγεννιάτικα δώρα μας στο www.swarovski.com, όσο θα περιμένουμε με ανυπομονησία να κυκλοφορήσει και η νέα συλλογή!

instagram @lime_and_life

O-live Green... such an inspiration! #deco #homey #cozycorners #grrr #grey and #green #interiordesign #limeandlife “3ο Εύρηκα Μασσαλίας-The Charity Show”
Big thanks @beautifulpeoplemag #evrikacharityshow #charity Positivi-tea! #sunday #limeandlife 🍋 Cocooning...
Wrap yourself up! It’s Friday! #cozycorners #deco #homey #limeandlife 8 coffees ☕️ first!  #coffeefirst #monday #morning #oh #hello #week #letsdothis