Τέλος οι γούνες για τον οίκο Gucci

Παρασκευή, Οκτώβριος 13, 2017 - 10:30

Την απόφαση του brand να αποσυρθούν οι αληθινές γούνες από όλη τη συλλογή για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2018 ανακοίνωσε ο CEO του οίκου, Marco Bizzarri. 

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση της νέας αυτής πολιτικής πραγματοποιήθηκε στο Kering Talk στο London College of Fashion, όπου αναφέρθηκε πως ο ιταλικός οίκος έχει υπογράψει για την Fur Free Alliance, μια οργάνωση αφιερωμένη στον τερματισμό της δολοφονίας των ζώων για τη χρήση γούνας. 

Επιπλέον, ο Bizzarri εξήγησε πως η εξέλιξη της τεχνολογίας έχει βοηθήσει τις fake γούνες να είναι πια το ίδιο πολυτελείς με αποτέλεσμα τα βιζόν, η αλεπού, το κουνέλι και πολλά ακόμη είδη γούνας να αποσυρθούν από τις συλλογές του Gucci. 

Επιπλέον, ο CEO της GUCCI τόνισε πως “η εμπειρία μπορεί να γίνει φυλακή” όσον αφορά τουλάχιστον στην εξέλιξη, αφού αυτό που πρέπει να ακούγεται είναι η γνώμη της νέας γενιάς. Έτσι, ο ίδιος ρώτησε 150 ανθρώπους κάτω των 30 να του πουν τρια πράγματα που πιστεύουν πως είναι λάθος και αφορούν στο brand. Μετά από αυτό κατέληξε στην απόφαση να αποσύρει τις αληθινές γούνες, θέλοντας να δώσει το παράδειγμα και για πολλά ακόμα luxury brands. 

Τέλος, η αύξηση των πωλήσεων του brand κατά 48,3% το πρώτο τρίμηνο του 2017 και 39,3 % το δεύτερο δεν είναι καθόλου τυχαία με τη συγκεκριμένη τακτική που ακολουθεί ο Bizzarri.

instagram @lime_and_life

#scared to #jump❓  No way❗️#limelife #cyprus #quotes Kindness is a language which the deaf can hear and the blind can see #quotes #quoteoftheday #kindness #love #bliss #openyourheart #limelife #cyprus Χριστός Ανέστη! #easter #eastereggs #love #familytime #cyprus #limelife Life is like a cup of tea, it's all in how you make it #cup #tea #tealover #herbs #instadrink #instatea #bliss #elixir #life #teaaddict #cyprus #limelife Goodmorning and remember 14 days left #christmas #bliss #shine #happiness #santa is coming to town #Cyprus #LimeLife