Βρες μόνη σου το σωστό νούμερο παπουτσιού με ένα απλό κόλπο

Τετάρτη, Δεκέμβριος 27, 2017 - 10:30

Τα παπούτσια είναι από τα αγαπημένα αξεσουάρ των γυναικών με τις περισσότερες να έχουμε κρυμμένα στη ντουλάπα μας αμέτρητα ζευγάρια. Πολλά από αυτά τα έχεις βολευτεί και τα φοράς στην καθημερινότητά σου ενώ άλλα τα έχεις κρύψει κάπου βαθιά, αφού τα φόρεσες σε πόνεσαν και από τότε δεν τα ξαναφόρεσες ποτέ. 

Αυτό που πρέπει να μάθεις είναι πως η μέθοδος που έκανες τόσα χρόνια για να δεις αν το παπούτσι είναι στα μέτρα σου (να σηκώνεις το δάχτυλο και να το πιάνεις με το χέρι σου) είναι τελείως λάθος. Ναι καλά άκουσες, είναι λάθος, με αποτέλεσμα να μη φοράς τόσα χρόνια το σωστό νούμερο παπουτσιού. 

Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα που έγινε σε κολέγιο στο Λονδίνο η πλειοψηφία των γυανικών, και όχι μόνο, φοράνε λάθος νούμερο. Ωστόσο, η υγεία των ποδιών παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, με αποτέλεσμα η εύρεση του σωστού νούμερου παπουτσιού να παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή των ανθρώπων. 

Έτσι, με αφορμή τη συγκεκριμένη έρευνα εμείς βρήκαμε τον πιο έυκολο και πρακτικό τρόπο για να βρεις τελείως μόνη σου το σωστό νούμερο και να βολεύεσαι πια όλα τα ζευγάρια. 

Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα και βρες το νούμερο που θα σου χαρίσει άνετες βόλτες! 

Τοποθέτησε το πόδι σου πάνω σε ένα λευκό χαρτί, ενώ εισαι καθισμένη σε μια καρέκλα.

Πάρε ένα μολύβι και έναν χάρακα και σημάδεψε όλες τις πλευρές του ποδιού σου. Σημάδεψε με εθείες γραμμές τα δάχτυλα, τα πλαινά και την φτέρνα.

Μέτρησε το μήκος και το πλάτος στο σχήμα που έφτιαξες και αφαίρεσε 0,47 εκ. από το αποτέλεσμα.

Τέλος, βρες το σωστό νούμερο που αντιστοιχεί στη μέτρηση του μήκους: 

Νούμερο 36: 20.8 εκ.

Νούμερο 37: 21.3 εκ.

Νούμερο 37,5: 21.6 εκ.

Νούμερο 38: 22.2 εκ.

Νούμερο 38,5: 22.5 εκ.

Νούμερο 39: 23 εκ.

Νούμερο 40: 23.5 εκ.

Νούμερο 41: 23.8 εκ.

 

 

 

instagram @lime_and_life

Be a sinner and sin strongly #sin #sinner #sweet #sweetdream the best #cheesecake ever #lemoncurd #lemoncheesecake #sugar #sweettooth #foodporn #foodies #foodinstagram #instataste #amsterdam #placetobe by @cheesycakesofficial #limelife #scared to #jump❓  No way❗️#limelife #cyprus #quotes Kindness is a language which the deaf can hear and the blind can see #quotes #quoteoftheday #kindness #love #bliss #openyourheart #limelife #cyprus Χριστός Ανέστη! #easter #eastereggs #love #familytime #cyprus #limelife Life is like a cup of tea, it's all in how you make it #cup #tea #tealover #herbs #instadrink #instatea #bliss #elixir #life #teaaddict #cyprus #limelife