Το κόλπο που μας δείχνει πολύ πιο λεπτές

Πέμπτη, Αύγουστος 9, 2018 - 09:30

Τα στιλιστικά παιχνίδια που να μας αφαιρούν πόντους και να μας προσθέτουν ύψος είναι αγαπημένα όλων των γυναικών. Ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες που τα ρούχα αφήνουν ακάλυπτα πολλά σημεία του σώματος, όπως τα πόδια ή τα μπράτσα, ένα trick που να μας δείχνει πιο κομψές είναι πολύτιμο.

Το μυστικό είναι ζήτημα συμμετρίας. Οι πιο φαρδιές γραμμές είναι εκείνες που όταν συνδυαστούν με ένα πιο στενό κομμάτι, δίνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Μέσα σε πιο loose ρούχα, ο σωματότυπος δείχνει λεπτότερος και μας προσδίσει έναν πιο cool χαρακτήρα. Μην πέσετε στην παγίδα να θεωρήσετε δεδομένο πως τα πιο φαρδιά ρούχα χρειάζονται απαραιτήτως αναλογίες μοντέλου. Το μυστικό είναι να συνδυάσετε ένα κομμάτια φαρδιάς γραμμής με ένα πιο εφαρμοστό.

 

 

Εάν θέλετε να κρύψετε τα μπράτσα σας, μια φαρδιά πουκαμίσα που να μην είναι κοντή, με ένα εφαρμοστό παντελόνι ή σορτς, θα σας δώσει αυτό που θέλετε.

Αν είστε τυπικά μεσογειακό σώμα, μια φαρδιά φούστα ή ένα αντίστοιχα loose παντελόνι με ένα στενό top, έρχονται και δένουν.

 

 

Το ζήτημα είναι να υπάρχει ισορροπία όγκων και σε αυτό το παιχνίδι καταλυτικό ρόλο παίζουν τόσο τα prints όσο και τα χρώματα. Φροντίστε να υπάρχει συνέχεια και αρμονία σε έναν άξονα από πάνω προς τα κάτω.

instagram @lime_and_life

The Shelter House... by Benjamin Springer #mondaymood #escape #motivation #breathin #breathout #lakehouse  #atmospheric #idyllic #foggy #tranquility Breakfast in bed! #saturday #mood #inspiration #idea #breakfast #coffee #granola #καλημερες Keep Calm
Eat Pancakes 🥞 🥞🥞🥞Njoy your weekend... ➡️➡️➡️Link in bio for the recipe #pancakes #banana #nutella #cookbook #njoy 💫Διαγωνισμός💫
Πάρε μέρος κι κέρδισε το set περιποίησης για σώμα και μαλλιά @messinianspa με φυσικά συστατικά! 
Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα: •ακολούθησε το @lime_and_life •ακολούθησε τα @messinianspa •κάνε tag δύο φίλες σου

Για να πάρεις μέρος πρέπει να ακολουθήσεις όλα τα βήματα. Ο διαγωνισμός θα λήξει την επόμενη Τρίτη 23.10 και η νικήτρια θα ανακοινωθεί με σχόλιο σε αυτό το post. Καλή επιτυχία 🤩

#messinianspa #giveaway #limelife #cyprus Here comes our favorite saddle bag... #streetfashion #dioraddict #mondaymood