Η Victoria Beckham ανακάλυψε νέο τρόπο να κρατάς την τσάντα σου

Δευτέρα, Μάρτιος 12, 2018 - 09:30

Χωρίς καμία αμφιβολία πρόκειται για τη γυναίκα-είδωλο που πραγματικά λατρεύουν όλες οι γυναίκες. Ο λόγος φυσικά για την πολύ στιλάτη αλλά και ταλαντούχα σχεδιάστρια, Victoria Beckham. Όλες της οι δημιουργίες διακατέχονται από εκλεπτυσμένο στιλ αλλά και σικάτο ύφος. Δεν είναι λίγες και οι φορές που έχουμε δει την ίδια να φορά κομμάτια από τις συλλογές της και πραγματικά να τα αποθεώνει, ενώ ταυτόχρονα με αυτές τις εμφανίσεις της δε σταματά να εμπνέει και όλες εμάς.

Για ακόμη μια φορά λοιπόν, η Victoria θέλησε να μας εκπλήξει ευχάριστα πάντα αλλά και να μας δείξει ένα νέο τρόπο να για να κρατάμε την τσάντα μας. Εμφανίστηκε φορώντας ένα άκρως θηλυκό χρώμα, το οποίο όπως φαίνεται θα γίνει hot τάση μέσα στο 2018, και είναι το λιλά.

Προτίμησε ένα κοστούμι στην πιο γλυκιά και όμορφη απόχρωση του μωβ αλλά αυτό ου έκλεψε τις εντυπώσεις στη συγκεκριμένη εμφάνιση ήταν το clutch μέσα στην τσέπι του blazer. 

Αυτό λοιπόν, που ισχυρίστηκε η ίδια είναι πως αυτός είναι ο νέος τρόπος να κρατάς την τσάντα σου. Φυσικά, αυτό προυποθέτει πως όταν μιλάμε για τσάντα, εννοούμε κάποιον φάκεο ή ένα πολύ μικρό τσαντάκι και πως το ρούχο που θα φοράς θα έχει μεγάλες τσέπες. 

Η άποψή μας είναι πως πρόκειται για ένα πολύ πρακτικό τρόπο, αφού σου αφήνει ελεύθερα τα χέρια, αλλά ακόμη διατηρούμε κάποιες επιφυλάξεις για το πόσο όμορφο μπορεί να δείχνει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αφού το λέει η Beckham πολύ σύντομα θα γίνει μια από τις hot τάσεις της σεζόν και θα το βλέπουμε παντού. 

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

instagram @lime_and_life

Camera, a save button for the minds eye #camera #photography #eyes #soul #bliss #retro #vintage #retrosoul #pic #strikeapose #moments #remember #memory #LimeLife #cyprus Peace, Love and #icecream #sweet #sugar #meltme #foodforsoul #instataste #chocolate #choco #chocoholic #foodgasm #LimeLife #cyprus Be a sinner and sin strongly #sin #sinner #sweet #sweetdream the best #cheesecake ever #lemoncurd #lemoncheesecake #sugar #sweettooth #foodporn #foodies #foodinstagram #instataste #amsterdam #placetobe by @cheesycakesofficial #limelife #scared to #jump❓  No way❗️#limelife #cyprus #quotes Kindness is a language which the deaf can hear and the blind can see #quotes #quoteoftheday #kindness #love #bliss #openyourheart #limelife #cyprus